Proaspata mamica, Halle Berry, tine primul loc in topul celor mai sexy femei in viata, realizat de revista Esquire.

Intrebata ce parere are de faptul ca a fost declarata cea mai sexy femeie in viata, Halle s-a declarat foarte surprinsa. "Lucrez in industria cinematografica de mai bine de 20 de ani si voi decideti acum ca eu sunt cea mai sexy femeie in viata? Ati fi putut opta pentru una din fetele lui Bond...Tinand cont de faptul ca am 42 de ani si un copil de 6 luni, cred ca o sa primesc titlul".

Actrita a vorbit si despre ce inseama sa fii sexy. "A fi sexy nu inseamna sa porti haine sexy sau sa te misti intr-un fel anume, ci este o stare de spirit, sa te simti bine in pielea ta…sa te iubesti pe tine chiar si in momentele cele mai delicate".

Minunata experienta a primului copil i-a dat curaj actritei si iubitului acesteia, Gabriel Aubry, sa spere la un fratior sau o surioara pentru micuta Nahla. "Lucram la acest lucru", a declarat Aubry pentru UsMagazine.

Cei doi nu sunt casatoriti si nici nu au de gand sa o faca, se simt mai casatoriti decat multe alte cupluri iar experientele trecute ale actritei au facut-o sa jure ca nu o sa se mai casatoreasca niciodata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.