Pentru reactiile sale catalogate drept “necolegiale”, prin care s-a aratat neincrezator in campania antifumat a Mihaelei Radulescu si a tinut sa precizeze ca intre ei nu exista nici un raport de camaraderie, Mircea Badea a fost aspru taxat de prezentatoarea Antenei 1.

Mihaela s-a declarat indignata de pozitia lui Badea si regreta lipsa de scrupule si de caracter a celui pe care-l considera prieten.

Opinia lui Mircea Badea a deranjat-o pe Mihaela Radulescu, care s-a simtit, astfel, fara sprijinul celor care ar fi trebuit sa-i fie alaturi, avand in vedere ca activeaza in acelasi trust, Intact. “De cand ma stiu am avut spirit de echipa - am invatat asta de la anii de sport de performanta, multi, pe care i-am facut. Pe urma, asa am fost educata si asa inteleg eu lucrul intr-un trust: nu-mi barfesc colegii, nu-i atac, nu le comentez nici o actiune, decat daca ii pot sprijini cu ceva. Mircea a inteles prost libertatea de exprimare, nu mai are nici o limita, nici o decenta si nici un criteriu. Ba chiar, in cazul campaniei antifumat, n-a avut nici bagajul minim necesar – cel al unei bune documentari, era mereu pe langa subiect. Mi-e cu atat mai greu sa-l inteleg, cu cat atacul lui nefondat se referea la o campanie sociala, pe care ma asteptam sa o sprijine, nu s-o desfiinteze. Eu nu am un scandal cu Mircea, ci doar un gust amar si o mirare profunda ca s-a schimbat asa de mult. Sper sa-si revina si sa-si aminteasca de inceputurile noastre in televiziune si de parcursul muncit ca sa ajungem unde suntem astazi. Chiar nu-l inteleg si regret enorm ca nu mai are scrupule, nici caracter”, a declarat Mihaela pentru „Gardianul“.

«Nu eu sunt coleg cu tine, tu esti colega cu mine!»

Inca de la demararea campaniei antifumat, Mircea Badea s-a declarat neincrezator in abilitatea Mihaelei de a convinge oamenii sa renunte la tigari si nu a considerat obligatoriu sa o sustina daca nu ii impartaseste convingerile. “Daca eu credeam ca oamenii se vor lasa de fumat in urma campaniei domniei sale, spuneam ca se vor lasa de fumat, dar daca nu cred... Mi se pare ca doamna Radulescu este usor sensibila.

Mircea Badea ii raspunde Mihaelei Radulescu


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.