In urma ultimului raport medical s-a descoperit ca Amy este in pericol de a-si fi provocat traume psihice iremediabile din cauza consumului de droguri.

"Creierul cantaretei a fost afectat destul de grav din cauza consumului de canabis, Amy prezentand simptome similare cu schizofrenia", au declarat medicii potrivit publicatiei The Sun. Acestia au adaugat ca o noua supradoza ii poate fi fatala si ii recomanda sa vada un psihiatru.

Din august 2007 si pana acum, cantareata, in varsta de 24, de ani a fost victima a doua supradoze de droguri, prima in urma consumului excesiv de heroina, ecstasy, cocaine si ketamina si cea de-a doua, din iulie anul curent, in urma unui maraton de 36 de ore de fumat marijuana.

In urma ultimei supradoze, Mitch, tatal cantaretei, a incercat sa-si protejeze fiica, declarand la vremea respectiva, ca Amy a fost internata in spital din cauza unei reactii alergice la tratamentul anti-drog pe care il urma. Mitch, in varsta de 54 de ani, pare dispus sa faca orice pentru a-si proteja fata dar se pare ca de data aceasta situatia i-a scapat de sub control.