Are cea mai mare gura din industria XXX la nivel mondial
La 51 de ani, Maria Geronazzo este socotita femeia cu cea mai mare gura si cele mai mari buze din Europa. Recordul masculin este impartit de Steve Taylor de la Aerosmith si Mike Jagger de la Rolling Stones. Desi este o persoana realizata din punct de vedere financiar, ca urmare a unei firme de amenajari interioare din Elvetia, o afacere de care s-a ocupat impreuna cu sotul ei, Maria duce o viata nonconformista.

A fost casatorita de patru ori, are doi copii mari din a treia casnicie si pana acum a suferit nu mai putin de 10 operatii estetice. In curand isi va pune pirostriile pentru a cincea oara. A scris chiar si o carte cu succes la public in cateva tari din Europa, volum intitulat: "Viata unei femei cu gura mare". Dar visul ei cel mai fierbinte, pe care si l-a implinit de curand, a fost sa faca sex cu o echipa intreaga de fotbal, fara rezerve, ce-i drept. 11 barbati, 9 din Ungaria si 2 din Romania au fost selectionati de Kovi.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.