Dupa dizolvarea O-Zone, grupul ce ne-a lasat cu gura cascata datorita neasteptatelor lor izbanzi, Radu Sarbu incearca sa regaseasca succesul. Este vorba de proiectul sau Mahay, care "invadeaza" in acest moment radiourile. Primul semn muzical se numeste "Dulce" si este compus in aceeasi maniera ca si piesele ce au ridicat O-Zone. Numai refrenul spune tot: "Dragostea nu are varsta, sex, culoare (...)

Cand am sa te chem la noapte sa mancam orez cu lapte". Mahay e, de fapt, Mihai, un solist originar tot din Republica Moldova, pe care il produce Radu Sarbu si alaturi de care apare in videoclipul piesei. Un fapt inedit, "Dulce" a fost filmat zilele trecute in aceeasi discoteca din Chisinau unde s-a turnat clipul primului succes O -Zone - "Dragostea din tei". Fara O-Zone, Arsenie Toderas s-a lansat sub numele de Arsenium, iar Dan Balan e inca in SUA, unde canta piesele lansate sub titulatura O-Zone.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.