Te-ar putea interesa și:

Creaza-ti cont cu un singur click

Aboneaza-te prin   
sau prin email

Login

Autentifica-te prin
sau prin email

Nu ai cont? Aboneaza-te

Rețetă de la bunica: Negresă cu nuci și gem. Sfaturi pentru un desert ca la carte

Istoria preparatului

1/3

Ingrediente

2/3

Mod de preparare

3/3

Se cunoaște că rețeta de negresă a fost dezvoltată în Statele Unite, la finalul secolului al XIX-lea, și popularizat în Canada, în prima jumătate a secolului al XX-lea. În America de Nord, acest preparat este unul banal pentru populație și a fost inclus în meniurile multor restaurante. În România, negresa se face de câteva secole, cu un ingredient de bază: gemul. Prin urmare, de cele mai multe ori, gospodinele gătesc acest desert mai ales iarna, când cămările abundă de borcane de magiun și alte bunătăți.

Ultima ora din Timp liber pe 9AM

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de mai jos

sau mai rapid pe
Setari Cookie-uri