Te-ar putea interesa și:

Creaza-ti cont cu un singur click

Aboneaza-te prin   
sau prin email

Login

Autentifica-te prin
sau prin email

Nu ai cont? Aboneaza-te

10 pași simpli pentru a prepara cozonaci pufoși

Ingredientele lichide sa fie caldute, nu fierbinti

2/10

Vasul in care se pregateste aluatul sa fie cald

3/10

Sarea in cozonaci

4/10

Smantana sau lapte condensat in compozitie

5/10

Topeste zaharul in lapte

6/10

Trucuri cand pregatesti aluatul

7/10

Nu deschide prea devreme usa cuptorului

8/10

Nu arde cozonacii

9/10

Nu usca cozonacii

10/10

Caldura in bucatarie, ingrediente la temperatura camerei

1/10

Cozonacul este „desertul vedetă" în fiecare an de sărbători. Ideea de Crăciun duce instant cu gândul la mirosul de portocale și de cozonac, proaspăt scos din cuptor. Numai că, de multe ori ne găsim în impas și nu știm la ce trucuri să mai apelăm pentru ca acesta să iasă pufos și gustos. De aceea, ne-am gândit să va împărtășim câteva trucuri pentru a obține ceea ce îți dorești anul acesta.

Ultima ora din Social pe 9AM