Cu totii incercam sa gasim pacea interioara de care avem atat de multa nevoie. Vrem sa fim fericiti, sa nu avem temeri, sa traim fiecare clipa la maximum fara sa ne gandim la trecut sau viitor, sa avem un psihic puternic. Dar de multe ori tindem sa ne gandim mult prea mult la lucruri inutile si sa ne inrautatim starea spirituala si psihica doar pentru ca nu putem sa acceptam ce suntem, unde ne aflam si de ce ni se intampla ceea ce ni se intampla fara sa ne gandim ca lucrurile ar putea fi altfel.

Maestrul Miyamoto Mushashi, un budist din Japonia si unul dintre cei mai mari spadasini din secolul al XVII-lea, a lasat in urma sa cateva reguli de aur de care este bine sa tinem cont daca suntem in cautarea unei vieti armonioase si implinite, conform hackspirit.com, citat de toxel.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.