Maioneza este unul dintre cele mai utilizate și practice sosuri ce se regăsește în bucate. Gospodinele utilizează maioneza în salate, fast food, mâncăruri din carne sau în calitate de sos pentru o mulțime de feluri de mâncare. De cele mai multe ori te pomenești că ai rămas fără maioneza în timp ce gătești sau preferi maioneza de casă, naturală, făcută cu mâna ta, decât cea din comerț.
Îți propunem o rețetă simplă și rapidă, dar și mega gustoasă pentru o maioneză care îți va lăsa gura apă.
Despre autor:
Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.