Alexandra Ungureanu a primit mai multe palme de la viață, iar una dintre cele mai dureroase are legătură cu pierderea uneia dintre cele mai importante ființe din viața sa și anume tatal acesteia. A fost greu pentru ea să depășească momentul, mai ales că avea 27 de ani când s-a întâmplat tragedia.

Alexandra Ungureanu, despre pierderea tatălui ei

Alexandra Ungureanu are aproape de fiecare dată zâmbetul pe buze, deși numai ea știe prin câte a trecut pentru a ajunge unde este acum. Viața sa a fost una plină de provocări și de momente grele, iar la vârsta de 27 de ani a primit cea mai mare lovitură de la viață, când tatăl ei a decedat. Artista și-a găsit puterea și a vorbit despre acest subiect sensibil, la finalul anului, când îi simte cel mai tare lipsa părintelui.

Cântăreața nu se gândea la moarte la vârsta aceea, pur și simplu acest lucru nu făcea parte din schema sa personală, după cum ea însăși a declarat. Când tatăl său a murit, vedeta a fost distrusă și și-a dat seama cât de fragil este totul. Nu i-a fost deloc ușor să se acomodeze cu ideea că părintele său și-a pierdut viața și a fost într-o permanentă stare de negare, încă de când doctorii i-au spus că este extrem de bolnav și că mai are jumătate de an de trăit.

„Cel mai greu a fost când l-am pierdut pe tata. Acest lucru nu intra în calcul, aveam 27 de ani și nu aveam cum să mă gândesc la moarte. Nu făcea parte din schema mea personală. Atunci când a murit tata s-a rupt lumea în două, mi-am dat seama cât de fragil este totul. Am fost într-o permanentă stare de negare când ne-a spus doctorul că tata este foarte bolnav și că mai are de trăit 6 luni. A mai trăit doar două. La două zile după înmormântare eram pe scenă, cântam cu Brenciu, și nu-mi aminteam textul. Nu-mi amintesc aproape nimic din anul ăla (n.r. 2007), știu că am luat-o și pe maică-mea cu mine”, a declarat Alexandra Ungureanu, potrivit fanatik.ro.
















O postare distribuită de Alexandra Ungureanu (@alexandraungureanu)

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

Viața unui artist nu este deloc una ușoară, iar la doar două zile de la înmormântarea tatălui său a fost nevoită să urce pe scenă. Nu a putut să nu se prezinte la eveniment, deoarece era ceva foarte important pentru ea. Nu își amintește mare lucru de atunci și nici din anul respectiv, dar își aduce aminte cu mare de drag de vremurile în care sărbătorea Crăciunul alături de părinții ei. De când tatăl ei a murit, sărbătoarea nu a mai avut aceeași însemnătate pentru ea, așa că a decis împreună cu mama ei să plece departe de casă la finalul anului.

„Când eram mai mică, Crăciunul însemna obligatoriu să fiu acasă la ai mei. De când s-a prăpădit tata, acel acasă nu a mai avut niciodată aceeași însemnătate. Zilele acestea rămân, însă, unele de sărbătoare și bucurie. Chiar ne gândeam, cu mama, ca la un moment dat să rupem tradiția și să plecăm în alte locuri pentru a sărbători Crăciunul. Anul acesta am descoperit o locație superbă, care se potrivește de minune mood-ului acestei perioade”, a scris cântăreața, în mediul online.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Decembrie 2022 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.