Alexandra Ungureanu ar fi trebuit să fie una dintre concurentele acestui sezon al cunoscutei și îndrăgitei emisiuni de la Pro TV, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, dar au fost anumite lucruri din cauza cărora nu a mai plecat în Republica Dominicană, deși au existat multe discuții în acest sens.

Alexandra Ungureanu, despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este, fără niciun fel de îndoială, una dintre emisiunile preferate ale românilor la momentul actual. Aceasta îi pune pe concurenți în tot felul de situații peste care doar cei mai puternici dintre ei pot trece ușor, ceilalți fiind eliminați din concurs, în funcție de regulile jocurilor. Mulți dintre cei care au decis să participe au decis să renunțe de voie, fiindcă nu mai suportau condițiile de trai din Republica Dominicană și nici compania celorlalte vedete alături de care trăiau, în timp ce alții au fost eliminați, din simplul motiv că nu au reușit să ducă probele până la capăt.

Înainte de a se afla clar cine sunt cei care vor participa la această competiție, apăruse un zvon pe internet cum că Alexandra Ungureanu ar fi una dintre concurente. Recent, ea a fost luată la întrebări în ceea ce privește acest subiect și rugată să spună care este realul motiv pentru care nu a mai plecat în Republica Dominicană alături de colegii ei de breaslă, așa cum se zvonise la început. Cântăreața nu a refuzat să dea detalii, ba chiar a recunoscut că au existat o mulțime de discuții în acest sens, doar că nu a fost să fie.

„Nu eu fac emisiunea, că dacă o produceam mă băgam pe mine, pe mama, toate neamurile, cățeii, băgam pe toată lumea acolo. Nu fac eu emisiunea. Știu că s-a zvonit la un moment dat că aș face parte din cast. Au fost niște discuții, dar nu a fost să fie. Oricum, acum, uitându-mă la rezultat, mi se pare atât de greu…foarte greu. Nu ți se pare că este greu să fii acolo și să faci față? Cred că se chinuie oamenii”, a declarat Alexandra Ungureanu pentru ego.ro.

Faptul că a participat la Asia Express a fost un plus pentru ea și i-a determinat pe producătorii emisiunii de la Pro TV să o contacteze, doar că până la urmă nu a mai fost semnat niciun contract, iar Alexandra Ungureanu a explicat cum au stat lucrurile, de fapt. A zis lucrurilor pe nume, fiind sinceră ca de obicei și dând de înțeles că banii au fost o problemă în acest caz.

Citeste si:
Alexandra Ungureanu a primit mai multe palme de la viață. Ce a...
Alexandra Ungureanu a primit...

„Da, sigur. Există și niște negocieri, evident că toată lumea trebuie să fie mulțumită. Există și niște cifre, de ce să nu spunem lucrurilor pe nume. E un efort pe care toată lumea îl face și toată lumea trebuie să fie mulțumită. Dacă ele la masa negocierilor se aranjează, cu mare drag. Doar nu fac de dragul artei, nu mănânc coropișnițe. Zic lucrurilor pe nume, e normal”, a mai declarat artista, pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Octombrie 2022 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.