Bia Khalifa face ea ce face și intră din nou în atenția celor care urmăresc emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Vedeta o ține din scandal în scandal, iar recent a avut o ceartă de zile mari cu nimeni altul decât Cornel Palade, motiv pentru care Tania Popa nu s-a mai putut abține și a răbufnit, făcând declarații neașteptate.

Bia Khalifa o ține din scandal în scandal în cadrul emisiunii

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este, la momentul actual, una dintre cele mai urmărite emisiuni din țara noastră, care îi pune pe concurenți în niște situații cărora nu mulți le-ar putea face față. Vedetele trăiesc în niște condiții grele și sunt supuse unor probe pe care unii reușesc să le ducă la capăt cu succes, dar care altora le aduc eliminarea. Una dintre cele mai puternice dintre concurente, dar și una dintre cele mai controversate este nimeni alta decât creatoarea de conținut, Bia Khalifa.

Încă de la începutul concursului, ea s-a făcut remarcată prin intermediul certurilor pe care le-a avut cu aproape toți rivalii săi din concurs, iar recent a izbucnit un scandal monstru între ea și Cornel Palade căruia i-a adresat cuvinte destul de dure, fără a ține de vârsta înaintată pe care o are concurentul. Acest lucru nu a putut trece neobservat nici de cei care încă se află în competiție, nici de cei care au fost eliminați.

Având în vedere că a pierdut un duel, Tania Popa a fost eliminată, ceea ce înseamnă că acum deja se află în România. Invitată recent în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță la Pro TV, fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și-a dat cu părerea despre cele petrecute înainte de plecarea sa. Vedeta a spus că dacă Bia Khalifa i-ar fi adresat ei cuvintele pe care a îndrăznit să i le adreseze lui Ami sau lui Cornel Palade, ar fi avut o reacție foarte dură și nu s-ar fi controlat deloc, așa cum au procedat ceilalți.

”Dacă eu aș fi auzit din gura acestei domnișoare cuvinte pe care i le-a adresat lui Ami sau lui Cornel, cred că nu țineam cont că sunt la o emisiune, că sunt niște reguli, că nu avem voie să facem lucruri, cred că săream pârleazul (…).

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

Îi scoteam mâna din umăr și cu ea făceam așa pam, pam, pam. Nu aș fi tolerat, ăsta e singurul lucru pe care nu îl suport și nici în teatru nu îl suport. Nu suport când este jignit un om, mai ales când nu merită. Că unii și merită să-i înjuri, dar acolo nu era cazul, iar domnișoara a înjurat în stânga și în dreapta”, a declarat Tania Popa la Pro TV.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Octombrie 2022 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.