Bia Khalifa are câteva probleme de sănătate despre care a preferat să nu spună prea multe, dar despre care a avut ceva de zis colega sa de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Ruxi. Iată ce a zis, după aceea, creatorea de conținut pentru adulți.

Bia Khalifa are niște probleme de sănătate

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este una dintre cele mai apreciate emisiuni de la noi din țară, pe care milioane de români o așteaptă cu sufletul la gură în fiecare săptămână. Competiția de la Pro TV se filmează în Republica Dominicană, acolo unde concurenții care au așteptat provovarea în niște condiții grele și, în mod evident, doar cei mai puternici dintre ei reușesc să ducă probele până la capăt, dar să și ajungă tot mai departe în concurs.

Nu mai este un secret nici faptul că multe dintre vedetele care partipă la emisiuni precum „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” sau „Survivor România” se întorc acasă cu totul felul de probleme care le dau mari bătăi de cap la foarte mult timp după ce se revin la viața lor obișnuită. Ei bine, acestea apar în timp ce aceștia se află în Republica Dominicană și continuă multă vreme, dar cel mai important este ca acesteas să fie semnalate din timp și tratate.

Ruxi a înțeles lucrul acesta și a preferat, în calitate de lider, să semnaleze faptul că Bia Khalifa are ceva probleme cu dinții pe care nu le poate lăsa așa și din cauza cărora crede că blondina trebuie să fie văzută de un medic. Le-a povestit și celorlalți ce anume i se întâmplă creatoarei de conținut pentru adulți, considerând că este datoria sa, ceea în mod evident a deranjat-o pe blondină.

„Vreau să vă zic ceva, că sunt lider şi e datoria mea. Avem o problemă medicală de ceva zile în camp şi, cred că Bia ar trebui să meargă să vadă un medic. Are o problemă medicală serioasă şi suferă.”, a spus Ruxi, la Pro TV.

Ei bine, vedeta a făcut o infecție la dinți, din cauza faptului că a dormit cu părul ud sau cel puțin asta le-a povestit ea colegilor ei.

Citeste si:
Care este starea de sănătate a Mioarei Roman, după externarea din...
Care este starea de sănătate...

„Cred că trebuie să vă părăsesc, pa, guys. Mi s-a făcut rău, a trebuit să plec la spital. La un dinţişor am făcut o infecţie, de la cum am dormit cu părul ud”, a zis Bia Khalifa, la rândul ei.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.