Lidia Buble a părăsit „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, acum câteva zile, după doar o lună de competiție. Vedeta a oferit primele declarații legate de eliminarea sa și chiar s-a aflat și cât anume ar fi câștigat fosta parteneră de viață a lui Răzvan Simion în competiție.

Lidia Buble a plecat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară, iar fanii acesteia știu extrem de multe lucruri despre ea, inclusiv faptul că este o fire competitivă. Vedeta a participat și la Asia Express, unde a reușit să demonstreze faptul că nimeni și nimic nu poate sta în calea sa, în momentul în care își pune ceva în gând. Atât ea, cât și sora sau au dat tot ceea ce au avut mai bun, pentru a ajunge tot mai departe în concurs și și-au dorit, de asemenea, să fie ele cele care pleacă acasă cu marele premiu, ceea ce nu s-a întâmplat până la urmă..

Iubitoare fiind de genul acesta de competiții, vedeta a acceptat și provocarea de a participa în cadrul emisiunii a părăsit „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, unde a rezistat în jur de o lună, fanii ei fiind dezamăgiți de rezultalele pe care le-a obținut. Cântăreața nu a mai făcut față uneia dintre probe, iar acest lucru a dus la eliminarea sa din concurs. Se pare că Lidia Buble ar fi câștigat 20.000 de euro în urma participării sale în concurs, dar ea nu a confirmat lucrul acesta, așadar nu este sigur că aceștia sunt banii care i-au intrat în conturi.


Lidia Buble este de părere că nu s-a descurcat așa cum ar fi trebuit, deoarece nu este deloc bună în ceea ce privește orientarea în spațiu. Vedeta crede că a câștigat niște amintiri pe care nimeni nu i le poate lua, dar și niște prieteni adevărați pe care îi apreciază și care au ajutat-o să reziste în cadrul emisiunii de la Pro TV. Este, totuși, tristă că nu a reușit să câștige proba respectivă, dar crede în același timp că emisiunea este întocmai unui carusel care îi trece pe concurenți prin toate stările.

„Sunt tristă că nu am reușit. Stau foarte prost cu orientarea în spațiu, nu am găsit toate cheile. Asta este. Sunt câștigată, pentru ca mi-am făcut amintiri aici. Mi-am câștigat trei prieteni adevărați, plec cu multe lecții învățate. Colegilor, îmi cer scuze dacă v-am greșit cu vorba sau cu fapta.

Citeste si:
Cătălin Bordea, declarații emoționante la câteva zile după moartea...
Cătălin Bordea, declarații...

Competiția e ca un carusel, te trece prin toate stările posibile. Îmi pare rău, mi-ar fi plăcut să mai rămân în jocul asta. Vă mulțumesc pentru cea mai grea și faină experiență. Ies din competiția asta carnivoră. Nu mai fac niciodată mofturi la mâncare”, a spus Lidia Buble, potrivit cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.