Lidia Buble a primit un cadou neașteptat din partea tatălui ei, despre care vedeta a vorbit recent în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cei aflați în fața micilor ecrane au rămas mască, în momentul în care frumoasa artistă a făcut dezvăluirile cu pricina.

Tatăl Lidiei Buble i-a oferit acesteia un cadou șocant

Lidia Buble este una dintre concurentele acestui sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și în ciuda faptului că nu s-a descurcat chiar atât de bine la început și mulți credeau că va cere să fie eliminată încă din primele zile, lucrurile nu au stat deloc în felul acesta. Fosta parteneră de viață a lui Răzvan Simion și-a înfruntat fricile , a dus probele la care au fost supuși ea și colegi ei și se pare că mai are mult de stat în cadrul concursului, având în vedere că este o fire competitivă, care nu se dă bătută atât de ușor.

Această atitudine a ajutat-o și în cadrul emisiunii Asia Express, unde a decis să participe alături de sora sa, Estera, cu care a format una dintre cele mai puternice echipe din concurs. Familia este este extrem de importantă pentru cunoscuta artistă, mai ales că a crescut într-una numeroasă și nu are cum să nu își amintească de ce dragi, chiar și în Republica Dominicană, unde are momente în care se simte singură, dar cu toate acestea merge înainte, pentru că la fel ca toți ceilalți concurenți își dorește să câștige.

Retail jobs


Tot în cadrul emisiunii a cărei concurentă este, Lidia Buble a spus și ce cadou cu totul și cu totul neașteptat a primit din partea tatălui său de ziua ei de naștere.Ei bine, acesta i-a dăruit fiicei sale in loc de veci. Acesta nu este deloc unul ieftin, mai ales în zona de unde provine cântăreața, dar tatăl ei este preot și nu a fost deloc complicat pentru el să îi dea acest dar fiicei lui.

Conform unor site-uri de specialitate, se pare că părintele frumoasei artiste a scos din buzunar în jur de 8000 de lei pentru cadoul acesta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Octombrie 2022 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.