Foarte puține persoane știu despre Lidia Buble că suferă de o boală, care este mai puțin cunoscută la noi în țară, dar despre care a dat mai multe detalii, în timpul unui interviu pe care l-a acordat recent. Ea a spus cum anume se manifestă, lămurindu-i în felul acesta și pe fanii ei curioși.

Lidia Buble suferă de o boală mai puțin cunoscută în România

Lidia Buble este o artistă cunoscută și iubită în țara noastră. De-a lungul timpului, piesele sale au răsunat pe posturile de radio, au ocupat locuri importante în topurile muzicale și încă o fac. Nu doar cariera sa a fost plină de surprize, ci și viața sa privată, pentru că deși are putea avea orice bărbat la picioarele sale, cântăreața nu reușește să își găsească liniștea în brațele niciunuia dintre cei cu care a încercat până acum. De asemenea, artista se implică în tot felul de proiecte și iubește să fie pe micile ecrane.

În trecut, aceasta a participat la „Asia Express” alături de una dintre surorile sale, cu care a fost fericită că a avut ocazia de a mai petrece așa de mult timp împreună, iar acum este concurentă în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, unde luptă pe cont propriu. Deși oamenii au impresia că știu multe lucruri despre ea, sunt extrem de puțini oameni care știau că se confruntă cu o boală, despre care a dat chiar ea o serie de detalii.


Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că Lidia Buble se confruntă cu boala denumită nictofobia. Acesta se manifestă mai ales noaptea și o împiedică să se odihnească așa cum ar trebui, iar acest lucru o afectează mai ales în emisiunea a cărei concurentă este la momentul actual și anume „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, pentru că în junglă, condițiile de trai nu sunt tocmai unele bune. Lidia a povestit că sunt nopți în care nu reușește să închidă un ochi, ci adoarme doar spre dimineață, când începe să se lumineze.

„Dacă am tablouri prin casă mă gândesc că noaptea pleacă aia din tablou… Am nopți în care nu închid niciun ochi. Adorm doar spre dimineață când se luminează afară, 2-3 ore. În unele seri e chinuitor. În momentul în care rămân singură o iau razna rău de tot”, a dezvăluit Lidia Buble în cadrul unei emisiuni TV, potrivit cancan.ro.

Citeste si:
De ce boală suferă Nicoleta Nucă. A ținut totul ascuns până acum:...
De ce boală suferă Nicoleta...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.