Lidia Buble este una dintre concurentele acestui sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și chiar dacă a demonstrat că se descurcă foarte bine în situații complicate, în competiția Asia Express, are câteva temeri legate de participarea la acest concurs. Într-un interviu pe care l-a acordat pe YouTube, cântăreața a dat detalii legate de acest concurs în cadrul căruia crede că va ajunge tot mai departe.

Lidia Buble, despre competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Lidia Buble se pregătește din nou pentru una dintre cele mai frumoase experiențe din viața sa, de care se va bucura de această dată fără sora sa, Estera Buble. Cele două surori au participat împreună la Asia Express, emisiune care nu doar că le-a ajutat să petreacă mult timp de calitate împreună, dar care le-a pus și în tot felul de situații în care au fost nevoite să își depășească limitele. Ei bine, artista a învățat foarte multe lucruri în acea competiție și de aceea crede că va face față și noii provocări pe care a primit-o.

Artista a dat un interviu în care a vorbit despre decizia de a participa la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care se filmează în Republica Dominicană și unde concurenții vor fi puși în tot felul de situații care mai de care mai interesante cărora doar cei mai puternici dintre ei le voi face față. Deși știe foarte bine ce o așteaptă, Lidia Buble a povestit că se teme de anumite lucruri, iar pintre acestea se află insectele de orice fel, indiferent de mărimea lor.

Fanii cântăreței sunt alături de ea așa cum o fac de fiecare dată și au mare încredere că se va descurca de minune și, de ce nu, că va veni în țară cu marele premiu al emisiunii. De regulă, Lidia Buble este o luptătoare, iar admiratorii ei sunrt convinși că nu vor fi dezamăgiți nici de data aceasta de ea. Ambițioasă din fire, este gata să dea tot ceea ce are mai bun și să își învingă adversarii.

„Îmi este foarte scârbă de tot ce înseamnă insecte, gândaci. Dacă văd unul în casă, sunt în stare să dau foc la casă și să plec. Mă mai întorc peste o oră după ce știu că l-am nimicit pe dușman.

În rest, nu mi-e teamă de nimic. Îmi place să dorm la înghesuială. Îmi place să mănânc la înghesuială. Îmi plac lucrurile de genul ăsta”, a declarat Lidia Buble, pentru Pro TV.

Citeste si:
Lidia Buble și-a băgat fanii în ceață, după ce s-a lăudat că a...
Lidia Buble și-a băgat fanii...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 August 2022 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.