Lidia Buble a primit un sfat extrem de important din partea tatălui ei, de la care încearcă să nu se abată în niciun fel. Vedeta ține foarte mult la cei care i-au dat viață și încearcă să asculte toate sfaturile pe care aceștia i le oferă, deoarece știe că i-au vrut și îi vor vrea mereu binele.

Lidia Buble, sfat din partea tatălui său

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară, iar recent a acceptat invitația lui Damian Drăghici de a participa la podcast-ul pe care acesta îl moderează pe canalul lui de YouTube. Vedeta a răspuns întrebărilor primite din partea lui cu sinceritate, iar la un moment dat moderatorul a rugat-o să spună ce sfat important a primit din partea tatălui ei, moment în care ea și-a amintit ce anume îi spune bărbatul ori de câte ori merge acasă.

Acesta i-a spus că face 29 de ani, că surorile sale la vârsta ei aveau copii și erau așezate la casele lor, iar ea nu are nici măcar o relație serioasă. De asemenea, părintele ei i-a spus că ar trebui să își găsească un om bun, un bărbat cu frică de Dumnezeu și credincios. Artista își dorește să întâlnească un bărbat alături de care trăiască o poveste de dragoste adevărată și frumoasă precum cea a părinților ei.

„De câte ori mă duc acasă, tati îmi spune ce faci, ai 29 de ani, surorile tale la vârsta ta aveau copii, erau așezate la casele lor. Tata îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu frică și temere de Dumnezeu, un bărbat credincios. Când ai credință, ești un om bun, un om pe drumul cel bun. Eu pot să spun că mi-aș dori să mă binecuvânteze Dumnezeu cu un bărbat alături de care să trăiesc o dragoste frumoasă precum cea a părinților mei. Ei sunt modelul meu de dragoste infinită, necondiționată”, a mărturisit Lidia Buble, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

La un moment dat, frumoasa artistă a povestit că este o mare iubitoare de copii și că se vede mamă în orice moment. Vedeta a lucrat și ca bonă, în momentul în care s-a mutat în București, ceea ce înseamnă că are experiență în ceea ce privește creșterea micuților. Lidia Buble se vede o mămică foarte cool și răbdătoare, dar și una ideală. S-a convins că este potrivită pentru ceea o urmează și este nerăbdătoare să aducă pe un lume un copil sau mai mulți.

Citeste si:
Ziua de 2 iulie, una tristă pentru Andreea Antonescu. Artista a...
Ziua de 2 iulie, una tristă...

„Eu m-aș putea vedea mămică oricând pentru că de mici noi ne-am crescut acasă între noi. Am fost și bonă, adică oricând ar veni, eu o să fiu pregătită. Acum Dumnezeu decide când va fi momentul și cu cine! Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare. Mă văd o mămică ideală! Acest răspuns mi-l dau nepoții mei, favorizându-mă, petrecem foarte mult timp împreună! Familia este sursa mea de energie.”, a mai zis ea.
,


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.