Lidia Buble a povestit, în cel mai recent podcast în care a fost invitată, care sunt planurile de viitor pe care le are, cum se vede peste 20 de ani, dar și despre copilăria pe care a avut-o alături de cei zece frați ai ei. Cântăreața a devenit celebră fără să vrea, iar de atunci viața i s-a schimbat în totalitate și este recunoscătoare pentru tot ceea ce i s-a întâmplat.

Lidia Buble, despre planurile de viitor pe care le are

Lidia Buble a devenit, în urmă cu câțiva ani, una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi din țară, deși nu își dorea în mod special să meargă pe drumul acesta. Cel care a descoperit-o a fost Adi Sînă, care a însistat să înregistreze o piesă, iar mai apoi să semneze un contract. Prima ei piesă a ajuns direct pe radio, în condițiile în care sunt artiști care se chinuie ani de zile să reușească în cariera lor muzicală și îi este recunoscătoare fostului ei manager pentru acest lucru.

În podcast-ul moderat de Damian Drăghici, Lidia Buble a vorbit despre începuturile carierei sale, dar și despre felul în care se vede trăind peste aproximativ 20 de ani. Artista se vede într-o familie cu mulți copii, pentru că iubește mult copiii și se încarcă, în general, cu multă energie de la ei. Mai mult de atât, vedeta nu vrea să fie niciodată grasă, în cazul în care nu va fi lovită de vreo boală, iar cea mai mare frică a ei legată de viitor este să ajungă să nu mai aibă simțul penibilului.

„Peste 20 de ani, mă văd cu câțiva copii. Poate pentru mulți sunt obositori, pentru mine sunt hrană pentru suflet. Nu mi-aș permite niciodată să fiu grasă, mă văd așezată la casa mea, având o carieră în continuare. Cea mai mare frică a mea e să ajung să nu mai am simțul penibilului!”, a declarat Lidia Buble, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, că are zece frați și că nu a avut o viață lipsită de griji. Deși a avut o viață plină de lipsuri, artista le este recunoscătoare părinților ei pentru tot ceea ce au făcut pentru ea, mai ales că mai aveau și alte guri de hrănit în afară de ea. Ea a muncit din greu, după ce a crescut, pentru a-și putea face toate mofturile și să nu își mai aștepte rândul, pentru a se bucura de ceea ce îi plăcea în adevăratul sens al cuvântului.

Citeste si:
Lidia Buble și-a băgat fanii în ceață, după ce s-a lăudat că a...
Lidia Buble și-a băgat fanii...

“Toată viața mi-am așteptat rândul. Efectiv, la tot. De la tricouri, la șosete, la pantaloni, la gentuțe .. tot ce însemna materie vestimentară, trebuia să îmi aștept rândul, pentru că părinții mei îi cumpărau surorii mele mai mari, după care, când îi rămâneau ei mici, mergeau la Elsi, și de la ea veneau la mine, de la mine mergeau la Dia, și apoi la Lori. Am trăit cumva, așa, în umbra lor tot timpul. Acum e bine. Acum îmi iau pentru toți anii în care nu am avut.“, a mai povestit cântăreața.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Iulie 2022 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.