Nicoleta Nucă se confruntă cu o problemă de sănătate serioasă și chiar dacă a simțit mereu că despre asta era vorba, nu a dat niciodată prea multe detalii. Iată ce a declarat recent!

Nicoleta Nucă, despre boala de care suferă

Nicoleta Nucă și-a deschis inima în fața fanilor ei și le-a vorbit și despre problemele cu care se confruntă, în ciuda faptului că ea este genul de femeie care își păstrează mereu zâmbetul pe buze și care se bucură de fiecare lucru frumos care se întâmplă în viața sa.

Vedeta este foarte activă în mediul online, unde postează zilnic, dar cu toate acestea sunt lucruri pe care le-a ținut mereu departe de ochii curioșilor cum ar fi, de exemplu, cele legate de problemele de sănătate sau cele care au apărut pe parcurs în viața sa.

Într-un interviu acordat recent, Nicoleta Nucă le-a spus tuturor că a aflat că are ADHD, dar că este foarte liniștită în ceea ce privește acest aspect. Ea este fericită că a aflat asta, deoarece acum multe lucruri au mai mult sens pentru ea, lucruri pe care în trecut nu și le putea explica deloc. Are în continuare zâmbetul pe buze, se bucură de tot ce i se întâmplă și este recunoscătoare pentru toate oportunitățile în carieră pe care le primește.

„Am fost foarte liniștită. Undeva în sinea mea eram destul de sigură ca asta este, ba mai mult, cred că s-au pus lucrurile la locul lor în creierașul meu pentru că până atunci aveam impresia că este efectiv o cameră plină cu de toate și toate grămadă în mijlocul camerei respective și nu știu ce să fac cu ele. După ce am aflat că am ADHD parcă singure s-au așezat pe rafturi, în sertărașul care trebuie. Am căpătat mai multă luciditate, mai multă liniște, că nu sunt stricată”, a declarat Nicoleta Nucă, pentru spynews.ro.

Deși pentru unii o asemenea veste ar putea fi una extrem de greu de suportat, nu a fost și cazul vedetei care a mers înainte la fel ca și până acum. Nicoleta Nucă a mai mărturisit că deși în sinea ei a știut mereu că suferă de ADHD, nu ar fi știut niciodată sigur, dacă nu s-ar fi prezentat în cabinetul medicului.

Citeste si:
Ce este iGas, boala gravă tot mai des întâlnită la copiii sub 10...
Ce este iGas, boala gravă tot...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Decembrie 2023 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.