Anamaria Prodan a făcut o serie de mărturisiri emoționante după moartea Rudel Obreja, fiind de părere că boala acestuia s-a declanșat din cauza hărțuirii. Impresara alături de mai multe persoane publice din România și-au exprimat regretul în ceea ce privește pierderea sportivului.

Anamaria Prodan, declarații după moartea lui Rudel Obreja

Rudel Obreja s-a stins din viață în urmă cu câteva ore, iar mai multe persoane publice și-au exprimat regretul în ceea ce privește pierdere sportivului. Prima care a vorbit despre decesul bărbatului a fost Dana Budeanu, iar ca de fiecare dată, vedeta nu a fost deloc blândă în declarații. Ea a zis clar că este de părere că Rudel Obreja nu a murit, ci a fost ucis de sistem, deoarece nu i s-a permis să începă vindecarea la momentul potrivit, iar având în vedere că suferea de cancer, fiecare minut era important pentru el.

După ce vestea că fostul sportiv a încetat din viață a circulat pe internet, Anamaria Prodan a transmis și ea un mesaj în acest sens. Fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf a ținut să precizeze că, după părerea sa, boala lui s-a declanșat din cauza faptului că a fost hărțuit timp de opt ani în celebrul dosar “Gala Bute”, motiv pentru care a și fost arestat de trei ori.

Anamaria Prodan a mai zis și că Rudel Obreja era perfect sănătos în momentul în care a intrat după gratii, doar că era epuizat sufletește din cauza nedreptăților care s-au abătut asupra lui. Din nefericire, cei care au cel ai mult de suferit sunt copii și soția acestuia care îș așteptau acasă.

„A murit Rudel Obreja! Fara indoiala ca boala lui s-a declansat din cauza hartuirii, timp de 8 ani, in dosarul “Gala Bute”. A fost arestat de trei ori in acest timp ca si mine, ultima data pe 7 aprilie anul trecut. Reincarcerarea a fost un soc pentru el.

Nu se astepta ca decizia CCR sa nu fie respectata. A intrat in puscarie sanatos, insa epuizat sufleteste de atata nedreptate. Suferinta pentru copiii mici si sotia care-l asteptau acasa, asa cum povesteste cel cu care a fost inchis de fiecare data, a pricinuit declansarea acestei boli crunte”, a declarat

Citeste si:
Anamaria Prodan, fericită alături de noul ei iubit. Ce mesaj a...
Anamaria Prodan, fericită...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Martie 2023 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.