Anamaria Prodan iubește din nou, se declară ca fiind mai fericită ca oricând și a dat câteva detalii despre relația sa. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a reușit să ia prin surprindere pe toată lumea în felul acesta. Iată ce a declarat vedeta!

Anamaria Prodan, despre noul ei iubit

Ultimul an din viața Anamariei Prodan nu a fost tocmai cel mai bun, din cauza situațiilor prin care a fost nevoită să treacă din cauza fostului ei partener de viață, Laurențiu Reghecampf. Un episod pe care fanii ei nu îl pot uita și care a fost extrem de dificil și pentru îndrăgita impresară este cel în care aceștia s-au luat la bătaie în plină stradă, în fața casei în care au locuit împreună și au fost fericiți în jur de 15 ani alături de copiii lor.

Având în vedere toată suferința care se acumulase și interviurile pe care le-a acordat, fanii Anamariei Prodan ar fi putut paria pe faptul că ea nu își va găsi liniștea atât de repede în brațele unui alt bărbat, dar se pare că toți cei care au avut această părere s-au înșelat. Impresara iubește din nou, este fericită și a oferit câteva declarații cu totul și cu totul neașteptare despre noul ei partener de viață, dar fără a-i dezvălui acestuia identitatea, mai ales că au stabilit de comun acord să nu se afișeze împreună.

Anamaria Prodan consideră că după nașterea copiilor ei, momentele pe care le trăiește acum sunt cele mai frumoase. Toate experiențele de care a avut parte în ultimul au reușit să o învețe foarte, foarte multe lucruri inclusiv să trăiască pentru ea, nu pentru cei din jurul ei. Noul ei iubit a fost descris de către aceasta ca fiind un bărbat adevărat, cu un suflet bun și caracter. A mai zis despre el că este înalt și frumos, dar că nu vrea ca nimeni să știe dacă este străin sau român.

"Sunt fericită, mai fericită ca niciodată. După nașterea copiilor mei, cred că sunt cele mai frumoase momente pe care le trăiesc. Cred că e momentul să trăiesc pentru mine și pentru noi și nu pentru lume. Are bărbăție foarte mare, seninătate, suflet, caracter, orice are nevoie o femeie să fie fericită. Am hotărât amândoi să nu ne afișăm, este mai bine așa și e frumos. Suntem fericiți și este ok. Nu vreau să știe nimeni dacă e român sau străin. Este înalt, frumos.", a declarat Anamaria Prodan. conform wowbiz.ro.

Citeste si:
Violeta Bănică trăiește fiorii dragostei. Cine este iubitul...
Violeta Bănică trăiește...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Februarie 2023 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.