Anamaria Prodan i-a făcut o scrisoare emoționantă mamei sale, pe care i-a dus-o la mormânt chiar de ziua ei de nume. Nicio durere pe care a simțit-o vreodată nu se compară cu aceea din momentul pierderii femeii care a adus-o pe lume. Iată ce i-a scris!

Ce i-a scris Anamaria Prodan mamei sale

Ziua de 7 ianuarie a fost una de sărbătoare pentru mii de români, dar nu și pentru Anamaria Prodan, care dacă în mod normal ar fi dat o petrecere, nu a putut face altceva decât să meargă la mormântul mamei sale. Impresara a făcut un parastas pentru Ionela Prodan și a mers la cimitir alături de copiii ei și chiar i-a făcut o scrisoarei femeii care a adus-o pe lume, pe care a iubit și pe care încă o iubește și o respectă și după trecerea sa în neființă.

Ionela Prodan și-a pierdut viața la 16 aprilie 2018 și a lăsat un gol imens în inimile celor din familie, dar cel mai tare a avut de suferit fiica ei. Anamaria Prodan îi simte lipsa chiar și acum și i-a scris niște rânduri emoționante, prin intermediul cărora i-a zis mamei sale că nu mai plânge, că a crescut și că este mult mai puternică decât ar fi crezut ea vreodată. I-a mai zis femeii faptul că nu mai plânge nici din cauza faptulului că mulți nu au idee că se numește și Ionela și nu îi spun „La mulți ani!”, așa cum ar trebui.

Mai apoi, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a vrut ca mama ei să știe că îi dă dreptate pentru orice sfat pe care i l-a oferit vreodată. Anamaria Prodan i-a mai scris mamei sale că atât ea, cât și copiii ei sunt mândri de ea și că o vor venera cât vor trăi. Mai apoi, i-a urat toate gândurile sale bune, de ziua ei, fiind fericită că a avut atât de multe de învățat de la ea.

„Îmi e atât de dor de tine. Azi nu vreau să îmi spună nimeni „La mulți ani!” Nu mai plâng într-un colț de cameră că nici un invitat nu știe că mă cheamă și Ionela. Nu mai plâng, căci nimeni nu-mi zice „La mulți ani!” și nu-mi aduce nimeni cadouri. Am crescut, draga mea mamă! Sunt mai puternică decât ai crezut chiar și tu vreodată!

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

Îți dau dreptate pentru fiecare sfat pe care mi l-ai dat. Ai avut dreptate în fiecare secundă a vieții sale. Cu tot ce mi-ai spus! Ești fantastică! Hai că azi recunosc! Azi sunt fericită că este ziua ta! Îți zic la mulți ani sufletul meu frumos, iubirea vieții mele, oriunde te afli! Eu sunt aici și fac tot ce m-ai învățat pentru copiii mei, sunt la fel de demnă și mândră cum m-ai învățat. Așa-s și nepoții tăi! Suntem mândri de tine și cât vom trăi te vom venera!

Tu ești trecutul, prezentul și viitorul meu!

A ta, Anamaria”, este scrisoarea impresarei pentru mama sa.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Ianuarie 2023 - 08 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.