Anamaria Prodan a acordat, de curând, un interviu în care a vorbit despre mai multe aspecte din viața sa personală și în care a povestit de ce a decis să păstreze numele fostului ei soț, dar a recunoscut că are și un nou partener de viață.

Anamaria Prodan a dat cărțile pe față

Anamaria Prodan obișnuiește să fie foarte sinceră în interviurile pe care le acordă și nici nu este genul de femeie care să se ferească de anumite întrebări, nici măcar de cele legate de fostul ei partener de viață. Întrebată de ce a decis să păstreze numele de Reghecampf, impresara a precizat că motivul este unul foarte simplu și anume pentru că îi este greu să își schimbe actele de America. A mai trecut prin același proces, în urmă cu mai mulți ani și a fost cumplit pntru ea, așa că a dorit să evite situația pe cât posibil.

„Dintr-un motiv simplu. Este foarte greu să îmi schimb actele de America. Social security, pașaportul… E ceva cumplit, e foarte complicat, este numărul social cu care, normal, te naști. L-am schimbat o dată, știu prin ce am trecut… Oricum nu am nicio legătură cu numele de Reghecampf, dar mi-era greu să stau iarăși șase, opt luni, să îmi schimb actele. Dar, stai liniștit, nu o să țin mult numele de Reghecampf…”, a declarat Anamaria Prodan, pentru fanatik.ro.

Deși în urmă cu câteva zile doar declara faptul că își dorește un bărbat în viața ei, acum recunoaște că acesta există, doar că preferă să nu dea prea multe detalii despre acesta. Impresara a fost întrebată cine este cel care i-a furat inima, dar a preferat să fie discretă, pentru că este cel m ai important pentru ea și pentru copiii ei. Se pare că acesta nu locuiește în România, este un om minunat pe care chiar și familia ei îl adoră. Anamaria Prodan a mai zis despre el că o face să se simtă femeie și să zâmbească, așa cum o făcea înainte.

„Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare.Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”, a mai zis vedeta, pentru sursa menționată anterior.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

Anamaria Prodan a obținut mereu ceea ce și-a dorit, iar recent a mai povestit și că vrea enorm să devină bunică, să își plimbe nepoții peste tot prin lumea, să le gătească, mai pe scurt să fie o bunică cu acte în regulă. Este greu ca acest lucru să se întâmple în viitorul apropiat, deoarece niciuna dintre fiicele sale nu are astfel de planuri de viitor, mama lor este însă dispusă să aștepte oricât este nevoie.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Decembrie 2022 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.