Folosirea unei huse pentru telefonul mobil este esențială ca să-l poți proteja în mod corespunzător de lovituri, zgârieturi sau alte șocuri fizice. Oricât ai fi de atent, se poate întâmpla, de exemplu să scapi dispozitivul pe jos ori să-i deteriorezi ecranul, chiar și imediat după ce l-ai cumpărat. Însă, dacă utilizezi o husă de calitate pentru smartpone-ul tău nu trebuie să-ți mai faci griji pentru eventualele accidente. Mai mult de atât, carcasa poate fi și un accesoriu de stil, ușor de personalizat și asortat cu ținuta. Iată către ce huse trebuie să-ți îndrepți atenția ca să te asiguri că alegi cele mai rezistente produse pentru telefonul tău:


  1. Pitaka


Foarte subțiri, ușoare și cu o durabilitate ridicată, husele Pitaka cuceresc prin designul lor minimalist și rezistența înaltă. Funcționalitatea se îmbină armonios cu eleganța accesoriilor, astfel că dispozitivele au un aspect deosebit și sunt protejate împotriva șocurilor, prafului, zgârieturilor și picăturilor de apă. Este important să găsești huse dedicate pentru orice model de telefon, dar să ții cont și de calitatea materialelor din care acestea sunt fabricate.

Gama de carcase MagEZ de la Pitaka se mândrește cu o “rezistență de război”. Husele au în componența lor fibră de aramidă, un material folosit pentru construcția anumitor componente militare și aerospațiale. Cu o mare putere de absorbție a șocurilor și o rezistență îndelungată, fibra de aramidă te asigură că telefonul tău va fi în siguranță, indiferent de activitățile pe care le desfășori.


  1. Spigen


Lucrate cu mare atenție, produsele Spigen oferă o protecție sporită dispozitivelor mobile. Husele din seria Caselogy sunt realizate din TPU moale și cadru PC care contribuie la protejarea optimă a colțurilor și părților laterale. În plus, piesele din această gamă, care beneficiază și de standard militar drop-test, oferă telefonului un design unic, ergonomie și aderență sigură în timpul folosirii. Carcasele Rugged Armor sunt, la fel, foarte rezistente și subțiri deoarece se fabrică dintr-un singur strat de material.


  1. Ringke


Metodele de protecție pentru telefoane Ringke oferă o experiență tactilă plăcută și un adevărat curcubeu de culori și forme. Husele, realizate din silicon, se mulează cu ușurință pe dispozitiv, asigură o aderență sporită indiferent de suprafața pe care este așezat acesta, își îndeplinesc cu succes rolul de protecție și sunt accesibile financiar.

Citeste si:
Tavi Clonda, despre certurile cu Gabriela Cristea. De la pornesc...
Tavi Clonda, despre certurile...


  1. Urban Armor Gear


Concepute la standardele militare de protecție, carcasele UAG sunt disponibile într-o gamă variată de modele și culori. Seria Monarch se caracterizează printr-o rezistență superioară la căzături și șocuri. Husele depășesc de două ori standardele obișnuite, produsele Monarch având cinci straturi de protecție. Primul strat este un cadru armat pentru protecția tuturor extremităților, al doilea unul din piele, următorul din policarbonat, după care aliaj metalic și, în prima linie, cauciuc rezistent la impact.


  1. Supcase


Funcționalitate, inovație, eleganță și precizie. Acestea sunt cuvintele care definesc cel mai bine husele Supcase, modele ce au capacitatea de a oferi protecție 360 telefonului mobil. Practic, atât spatele, cât și ecranul dispozitivului sunt în siguranță, chiar și la căderi de până la 3 metri. Carcasele pot avea un aspect army, elegant și finisat, geometric și colorat, în funcție de preferințele utilizatorului.

Citeste si:
Dana Roba, acuzații dure la adresa lui Daniel Balaciu. A suferit...
Dana Roba, acuzații dure la...

Majoritatea smartphone-urilor disponibile în prezent pe piață sunt construite din materiale destul de fragile. Din acest motiv este indicată folosirea unor huse de protecție rezistente, care să prevină urmele cauzate de lovituri sau căzături, indiferent de unghiuri. În acest fel, îi poți păstra aspectul deosebit și valoarea telefonului tău, însă, cu ajutorul unei huse, poți să-i schimbi și designul ori de câte ori îți dorești un look nou.


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Septembrie 2022 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.