Tavi Clonda, a vorbit despre certurile cu Gabriela Cristea. De la pornesc certurile lor și ce a spus despre gelozia în cuplu.

Tavi Clonda, despre certurile din cuplu

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au o familie frumoasă, sunt împreună de ani buni și rare au fost momentele în care au avut certuri despre care lumea să afle, dat căsnicia lor nu este niciuna perfectă. Și ei au momente în care opiniile lor sunt diferite și discuții aprinse, dar foarte rar.

Într-un interviu pe care artistul l-a acordat recent a vorbit despre momentele acelea, dar a început prin a vorbi despre gelozia în cuplu și crede că dacă aceasta ar lipsi din orice relație, înseamnă că nu le pasă unul de celălalt. Despre ei că a zis că sunt geloși, dar că nu o dau în exrema cealaltă și nici nu își caută în telefoane unul celuilalt, semn că au o căsnicie bazată pe încredere.

„Dacă nu există gelozie, înseamnă că nu-ți prea pasă de persoana cealaltă. Acum, important e să nu dai într-o boală. Da, suntem geloși. Și ea, dacă plec la o cântare, dar nu suntem genul care să își caute prin telefoane. Încercăm să avem încredere unul în celălalt”, a declarat Tavi Clonda, pentru playtech.ro.

Mai mult de atât, Tavi Clonda a povestit că au avut vreo două certuri serioase, din cauza faptului că sunt două persoane orgolioase, moment în care el a mers să se vadă cu unul dintre prietenii săi, iar ea a preferat să stea singură. A doua ceartă a fost legată de problemele cu casa, în pandemie, dar cel mai important este că nu au rămas supărați pentru prea mult timp. Din punctul lui de vedere, acele neînțelegeri sunt nesemnificative, pentru că au avut loc în zece ani, iar de momente frumoase au parte zilnic, mai ales de când au devenit părinți.

„Da, au fost. Nouă nu ne plac relațiile cu năbădăi. Mie îmi place să fie ceva constant, iar sentimentele să crească. Au fost vreo două certuri, aiurea în tramvai, suntem amândoi orgolioși. Eu am plecat la un prieten, ea a plecat singură.

Citeste si:
Fiica Gabrielei Cristea, victimă a bullyingului la grădiniță: „Iris...
Fiica Gabrielei Cristea,...

A doua oară a fost presiune cu casa, nu mai știu, era și cu pandemia…important e să nu dureze foarte mult. Oricum, două certuri în zece ani, mi se pare că e ok. Și ea lasă de la ea, dar eu las mai mult, mai ales acum, după copii. Ea e mai aprinsă uneori, muncește și foarte mult.”, a mai zis soțul Gabrielei Cristea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Octombrie 2023 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.