Tavi Clonda îi este alături soției sale atât în momentele frumoase din viața lor, cât și în cele situate la polul opus în care are mare nevoie de el și de tot sprijinul. De curând, prezentatoarea a fost acuzată că ar mers în stare de ebrietate la filmări și că ar fi apărut pe post așa, iar el a dat deja câteva declarații în acest sens.

Tavi Clonda a sărit în apărarea soției sale

Gabriela Cristea a primit câteva acuzații grave, pe social media. De curând au început filmările pentru emisiunea emisiunii „Te iubesc de nu te vezi” de la Antena Stars, motiv pentru care ar fi consumat băuturi alcoolice în exces, după care ar fi mers într-o stare total nepotrivită la filmările pentru Mireasă – Capriciile Iubirii”. Viperele Vesele nu au putut trece cu vederea ecest aspect, ci au făcut o postare în mediul online pe marginea acestui subiect sensibi, iar afirmațiile nu au fost deloc unele blânde.

Ei bine, acestea au zic că era clar din felul în care vorbea, felul în care gesticula și din atitudine că era în stare de ebrietate. Având în vedere că emisiunea pe care o prezintă partenera de viață a lui Tavi Clonda este una urmărită de milioane de români, Viperele Vesele au considerat că aceasta este o totală lipsă de respect atât față de telespectatori, cât și față de cei care se aflau în platou, cât și pentru echipa lor, moment în care soțul ei nu s-a mai putut abține și a sărit repede în apărarea sa.

Lui Tavi Clonda i se pare ireal că și în ziua de astăzi oamenii nu au nimic mai bun de făcut decât să încerce să îi pună într-o lumină proastă pe cei din jurul lor. Acesta a zis clar că partenera lui de viață nu consumă alcool niciodată și speră ca persoanele care au postat acele lucruri despre partenera lui să fie trase la răspundere pentru aceste lucruri. Nu vrea să se lase și se va asigura că Viperele Vesele vor suferi consecințele afirmațiilor sale, iar mama vitregă a prezentatoarei a întărit și ea spusele soțulul ei, spunând clar că o cunoaște foarte bine, iar ea nu consumă alcool.

„Ce pot să zic? E o minciună sfruntată. Un grup care vrea să denigreze vedetele, nu e Gabriela singura. Bineînțeles că nu este nimic adevărat! Gabriela nu consumă niciodată, nu e cu alcoolul absolut deloc iar despre asta, probabil că vor plăti în fața instanței, habar nu am, încă nu știu ce măsuri se vor lua! Dar am crezut că timpul ăsta a apus, când se făceau în presă diverse acuzații false…Văd că a revenit. Nu e nimic adevărat! Vom vedea ce vom face în continuare! Deși nu i-a picat bine, Gabriela este ok, iar eu sunt alături de ea în orice!”, a zis Tavi Clonda, pentru click.ro.

Citeste si:
Fiica Gabrielei Cristea, victimă a bullyingului la grădiniță: „Iris...
Fiica Gabrielei Cristea,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iunie 2023 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.