Gabriela Cristea a primit o factură uriașă la energie electrică, la fel ca multe alte persoane publice de la noi din țară și este extrem de supărată din acest motiv. Vedeta și-a exprimat punctul de vedere despre cele întâmplate și a menționat clar că speră să nu îi dea în judecată pe furnizori.

Gabriela Cristea, despre factura la energie electrică

Tot mai multe vedete de la noi s-au plâns din cauza facturilor mărite, de la energie electrică pe care le-au primit recent și pe care sunt obligate să le plătească, pentru a putea beneficia în continuare de serviciile furnizorului Enel. Ei bine, mulți dintre aceștia și-au exprimat nemulțumirea legată de toți banii pe care sunt nevoiți să îi scoată din buzunar, fără niciun fel de justificare sau fără să fi consumat atât de mult, iar printre aceștia s-a numărat și Dorian Popa, care a făcut și un vlog în care le-a povestit fanilor prin ce a fost nevoit să treacă.

La doar câteva zile după, Gabriela Cristea a oferit și ea un interviu despre facturile mărite de la energie electrică pe care le tot plătesc oamenii în ultima vreme, dar și despre cea pe care ea însăși a primit-o și anume una în valoare de 2600 de lei. Partenera de viață a lui Tavi Clonda nu are de gând să lase lucrurile chiar așa și speră să nu fie nevoită să îi dea în judecată pe furnizorii de energie electrică.

Prezentatoarea este foarte pornită în această direcție și vrea ca legea să îi facă dreptate, dacă nu se vor respecta angajamentele. Vedeta a ținut să explice faptul că are toate documentele și că totul este înregistrat, iar dacă a plătit în plus fără niciun scop, are de gând să ia măsuri. De fiecare dată, când încearcă să rezolve probleme și sună la ei, i se promite că situația se va rezolva, iar mai apoi nu se mai întâmplă nimic. Momentan, Gabriela Cristea consideră că nu are nervii necesari, pentru a-i da în judecată, dar nu mai are mult până acolo.

„Eu sper să nu îi dau în judecată. Voi ajunge în situația asta dacă nu își respectă angajamentele. Am toate documentele. Totul e înregistrat, toate mailurile. Mereu când încerc să rezolv câte o problemă provocată de ei mă sună cineva și-mi promite că se rezolvă. În realitate nu se întâmplă nimic. Deocamdată nu am nervii necesari să merg cu ei în judecată… Dar nu mai am mult”, a declarat Gabriela Cristea, pentru fanatik.ro.

Citeste si:
Se scumpește factura la curent. Cât vor plăti românii pentru...
Se scumpește factura la...


„Am o factură de 2.600 de lei, dar nu știu exact despre ce e vorba (n.r.: în ideea că s-ar putea să fie regularizarea)”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Septembrie 2022 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.