Showbiz 30 Mai 2022 11:45 de Diana Oprișan
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au refuzat să participe la America Express, chiar dacă sun conștienți de faptul că ar fi putut avea parte de una dintre cele mai frumoase experiențe din viața lor. Cei doi soți nu și-au ținut admiratorii pe jar și le-au povestit acestora de ce au dat cu piciorul unei propuneri de genul acesta.

Gabriela și Tavi, motivul pentru care au refuzat plecarea în America Express

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt pe lista vedetelor cărora li s-a propus să facă parte din acest sezon al emisiunii America Express, ale căror fimări au început deja. Aceștia nu s-au gândit prea mult la această propunere și le-au oferit organizatorilor un răspuns negativ. Cea mai mare problemă a lor erau fiicele lor, pe care nu aveau în grija cui să le lase și care, după părerea lor, sunt prea mici pentru a rămâne fără părinții lor pentru o perioadă atât de îndelungată.

Mai mult de atât, ea trebuie să se ocupe și de emisiunea pe care o moderează, dar nu au negat că iau în calcul varianta de a participa împreună la emisiunea de la Antena 1 anul viitor. Până atunci, este exclus pentru oricare dintre ei să plece atât de mult timp de acasă. Din câte au povestit chiar, nu au putut să le lase singure pe fiicelor lor mai mult de două zile, timp în care au plecat la Poiana Brașov, pentru a scăpa de agitația din București și pentru a petrece timp de calitate împreună.

„Am avut discuții pentru America Express, dar nu le-am dat curs. Problema erau fetele, în primul rând, plus că Gabriela trebuia să plece de la emisiune. Vom vedea la anul, până atunci, nu se pune problema”, a declarat Tavi Clonda, pentru impact.ro.

Nici Gabriela Cristea, nici Tavi Clonda nu se gândesc să își ia o vacanță în doi prea curând, deoarece fiicele lor le însoțesc peste tot. Au fost împreună în Spania, iar anul acesta vor să meargă tot prin zona respectivă împreună, deoarece au niște prieteni care locuiesc acolo de ceva vreme la care vor sta. Așadar, având în vedere situația din familia, le-ar fi fost aproape imposbil să petreacă atât de mult timp departe de micuțele lor, iar cei care erau curioși să vadă cum s-ar fi descurcat în America Express, mai au de așteptat până anul viitor când, cel mai probabil, se vor afla și ei pe lista concurenților.

Citeste si:
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, marcați de experiența America...
Cleopatra Stratan și Edward...

„Am fost singuri doar 2 zile, în Poiană, dar le-am lăsat aproape, la mama la Brașov. Cam greu cu fetele. De-o vacanță în doi, nu cred că-i cazul. Piscina e aproape gata și vom sta acasă, că ne place. Am fost în Spania, cu fetele, iar în vacanța de vară vom merge tot lângă Barcelona, și tot în patru. Avem niște prieteni care s-au mutat recent acolo, au vilă cu piscină. E foarte frumos la ei”, a mai zis partenerul de viață al Gabrielei Cristea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.