Tavi Clonda a dat câteva detalii neștiute despre căsnicia cu Gabriela Cristea, femeia alături de care este într-o relație de ani buni și alături de care are și două fetițe pe care le iubește mai tare decât orice pe lume, Victoria și Iris.

Ce a putut declara Tavi Clonda despre căsnicia sa

Viața de familie pare una grea, când ești căsătorit de ani de zile, dar nu este și cazul lui Tavi Clonda și al Gabrielei Cristea care sunt împreună de mai bine de șapte ani și care încearcă să se împartă între viața de familie și muncă și chiar reușesc să o facă. Ei bine, el a oferit recent un interviu în care a oferit declarații total neașteptate despre felul în care decurg lucrurile în familia lor.

Din câte a povestit chiar Tavi Clonda, la începutul interviului, odată cu venirea pe lume a fiicelor lor, a-și găsi timp doar pentru ei era aproae imposibil. Cei doi soți puteau să mai petreacă unele momente împreună, fără cele mici, doar când acestea dormeau sau, cine știe, erau plecate la grădiniță, în rest erau nevoiți să stea cu ochii pe ele la orice pas. Sunt, însă, convinși că este doar o chestiune de timp până când ele vor mai crește și vor înțelege că el și soția lui au nevoie și de timp doar pentru ei.

„Chiar astăzi ne-am găsit timp, am profitat pentru că este și bunica pe la noi. Am făcut o plimbare în jurul Bucureștiului. Bine, am avut și treabă, am combinat utilul cu plăcutul. Cam greu găsim timp, poate după ce se culcă ele sau când sunt la grădiniță. Avem și de făcut contracte, o mulțime de alte lucruri. Totuși, ușor cresc, iar cu cea mare deja ne înțelegem mai bine, face deja multe lucruri singură. O să crească și cea mică și o să ne reluăm tabieturile”, a declarat Tavi Clonda, conform ego.ro.

De când au devenit părinți, viețile lor s-au schimbat în totalitate și oricât de greu le-ar fi să o spună cu voce tare, nimic nu a mai fost ca înainte. Nu regretă nimic din tot ce s-a întâmplat, pentru că au două fetițe minunate care îi fac de cele mai multe ori fericiți, pentru care muncesc și pe care vor să le vadă crescând și bucurându-se de viață. Încă dela început, Tavi Clonda a fost cel care a încercat să mențină un echilibru în familia lor și i-a explicat partenerei sale că soțul este soț, iar copiii sunt copiii și cumva trebuie să se facă o diferență.

Citeste si:
Diana Șoșoacă, acuzații dure la adresa soțului, în plin divorț. De...
Diana Șoșoacă, acuzații dure...

„Vrând, nevrând, s-a schimbat. Totuși, nu ne-am culcat cu copiii, fiecare are camera ei. Când dormi cu micuții, ei nu o să își mai dorească să stea singuri un timp. Am încercat ca seara să fie numai a noastră, în cazul în care nu sunt probleme, nu plâng sau nu este nevoie să mergem la ele. Este greu, dar i-am spus Gabrielei: Copiii sunt copii, soțul este soț. Același lucru este valabil și pentru mine. Nucleul unei familii se formează din soț și soție, iar copiii sunt fructele. Dacă noi doi suntem bine, atunci și copiii sunt bine. Am înțeles amândoi acest lucru și luptăm pentru asta, nu este ușor. Toată lumea este pe primul loc. Copiii au prioritate, dar, din când în când, trebuie să ne vedem și de noi, căci altfel se duce totul pe apa sâmbetei.”, a mai spus el pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Fiica Gabrielei Cristea, victimă a bullyingului la grădiniță: „Iris...
Fiica Gabrielei Cristea,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Aprilie 2022 - 04 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.