Dana Roba a făcut un live pe Instagram în care le-a vorbit celor care o urmăresc despre coșmarul pe care l-a trăit alături de fostul ei partener de viață, iar unora dintre ei li se pare ireal cât de multe a putut să îndure make-up artista. Iată ce a declarat!

Dana Roba, acuzații dure pe Instagram

În ultima perioadă din viața sa, Dana Roba a trăit un adevărat coșmar alături de soțul ei, care a vrut să o omoare. DIn fericire, make-up artista a supraviețuit, iar acum luptă pentru ea și pentru a obține custodia totală a fiicelor sale. De curând, le-a promis celor care o urmăresc pe Instagram că va face un live unde le va povesti prin ce a trecut și chiar s-a ținut de cuvânt în acest sens.

Astfel, printre toate lucrurile oribile pe care le-a povestit, le-a dat oamenilor și o veste bună și anume că începând cu weekendul acesta, va reveni la muncă, pentru că a început ușor, ușor să își folosească mâinile, iar lucrul acesta îi aduce real zâmbetul pe buze. În plus, a mai povestit și că înainte de a fi bătută cu bestialitate de către Daniel Balaciu, au existat mai multe neînțelegeri între ei, din cauza faptului că el nu dorea să audă nici în ruptul capului de un al treilea copil, iar din câte a povestit chiar ea, a recurs la amenințări cu moartea către medicul care i-a dezlegat trompele.

„El s-a băgat și m-a pus să-mi leg trompele. La injuriile lui mi-am legat trompele, căci îmi zicea că-s pocăită și să nu-i mai fac copii, îndemnată și de fosta soacră să-mi leg trompele. După 4 ani, Dumnezeu m-a adus la viață, mi-a dat un vis cu dezlegarea trompelor, iar de atunci viața noastră a luat o întorsătură, pentru că eu n-am mai vrut să ascult de el și am vrut să ascult de Duhul Sfânt”, a povestit ea, pe Instagram.

Asta nu este tot. Dana Roba a mai zis și că de când a făcut lucrul acesta, primea amenințări în fiecare săptămână de câteva ori, că dacă ar rămâne însărcinată din nou, ar lăsa-o singură cu trei copii, fără să se uite măcar o clipă î urmă. Nu i-a fost deloc ușor, iar acum realizează cât de mult a greșit și ea, dar cel mai important este că fiicele ei nu au rămas fără mamă și că a luptat pentru viața sa cât de mult a putut.

Citeste si:
Cristina Șișcanu, desființată după ce a recunoscut că îi umblă în...
Cristina Șișcanu, desființată...

„Mi-am făcut dezlegarea de trompe, iar el l-a înjurat pe medicul care m-a dezlegat de trompe. L-a sunat și l-a amenințat la telefon că îi arată el ce-i face dacă îmi dezleagă trompele. Medicul i-a spus că-i pare rău, dar el nu vrea să ajungă cu el mai departe că-l amenință, însă el are de operat pe Balaciu Daniela, nu Balaciu Daniel. Eu așa am ajuns la dezlegarea trompelor, După dezlegarea trompelor, cred că din 7 zile pe săptămână, de 4 ori îmi spunea că dacă rămân gravidă, rămân singură cu 3 copii și îi cresc. Mereu mă înjura și mereu mă blestema”, a mai povestit ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Iulie 2023 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.