Evenimentul „Smart Future”, organizat pe 13 aprilie pe platforma de evenimente virtuale IC Events și transmis live pe Facebook și Linkedin, vrea ca în fiecare an să seteze o agendă pentru tendințele viitorului în România și nu numai.
Zi de zi ne întâlnim cu startup-uri și tehnologii inovatoare, dar publicul larg, uneori chiar și antreprenorii pot avea dificultăți în a înțelege modul în care inovația poate schimba lumea, chiar de aici din România. Pentru că suntem susținătorii inovației românești, vrem să-i aducem pe acești curajoși în ateția publicului. .
De la ora 11:00 la ora 15:00 vom discuta în patru paneluri despre 4 subiecte esențiale: digitalizarea afacerilor, agricultura viitorului, sustenabilitatea și joburile viitorului.

Dacă nu vorbim despre viitorul, ne va fi greu să ni-l imaginăm. Înscrie-te la evenimentul Smart Future pentru a afla totul despre inovația viitorului.
Programul evenimentului Smart Future - 13 aprilie
Panel 1 - 11.00 - 12.00 - Digitalizarea afacerilor și a statului
Primul panel va evidenția modul prin care afacerile se pot digitaliza ușor, cu ajutorul tehnologiilor precum low code, no code sau robotic processing automation.
ARGGO Consulting va veni cu o prezentare a soluției de no code/low code, iar reprezentanți ai Raiffeisen Bank vor discuta despre modul în care antreprenorii pot să se digitalizeze mai ușor și să găsească noi canale de vânzare. De asemenea, Ioan Iacob și Ștefan Vrabie, reprezentanți ai FlowX.ai și Aggranda vor explica modul în care tehnologiile acestor startup-uri românești schimbă lumea și companii mari din toată lumea.
Eveniment SmartBusiness: cum poate evolua e-commerce-ul și retailul...

Înscrie-te gratuit la Smart Future folosind acest LINK și hai cu noi să descoperi viitorul.
Speakeri:
-
Ștefan Vrabie, Business Development Executive la Aggranda
-
Ioan Iacob, CEO la FlowX.ai
-
Alexandru Radu, Head of Business Growth ARGGO
Panel 2 - 12.00 - 13.00 - Agricultura viitorului în România
Vremea agriculturii de subzistență, bazată pe instinct, a trecut, iar momentul actual e reprezentat de culturi de top, bazate pe date și senzori. Astfel, patru reprezentanți vor discuta despre agricultura și mâncarea viitorului.
Ovidiu Bucătaru (Șerban Holding) va vorbi din perspectiva antreprenorului care are dimensiuni mari și a listat afacerea sa la bursă, în timp ce Antonio Primera de la AgroCity va discuta despre modul în care senzorii pot influența culturile. Mădălina Ilie (Manna Foods) va explica cum arată mâncarea viitorului, tablete ca de astronauți, iar Cristian Tudor va explica ce înseamnă microplantele.
Care este probabilitatea ca Rusia să atace România

Speakeri:
-
Ovidiu Bucătaru, CFO Grup Șerban Holding
-
Mădălina Ilie, Fondator Manna Foods Solutions
-
Cristian Alexandru Tudor, General Manager Microgreens
-
Antonio Primera, Cofondator și CTO AgroCity
Înscrie-te gratuit la Smart Future folosind acest LINK și hai cu noi să descoperi viitorul.
Panel 3 - 13..00 - 14.00 - Sustenabilitate prin tehnologie
În panelul 3, susținut de către Green Start-Up, viitorul devine sustenabil sau nu va mai fi deloc. Pentru că astăzi afacerile mari sunt judecate în funcție de indicatorii ESG, iar investitorii nu se vor mai uita la business-urile care nu se gândesc la viitorul.
Sustenabilitatea va fi despre viitorul planetei, dar și despre profitabilitate. Alex Burghelia de la Flip.ro va explica modul în care putem avea gadgeturi mai sustenabile, prin folosirea unora second hand, iar Maria Desmirean de la Promateris va discuta din perspectiva afacerii care s-a transformat dintr-un producător de plastic poluant într-unul sustenabil. De asemenea, Linda Vasilescu de la R-Create transformă industria logistică prin refolosirea ambalajelor, în timp ce Daniel Pintilie, CEO al WATTO, arată cum se poate construi o infrastructură solidă pentru mașinile electrice în România.
Limuzina electrică BMW i7, start de la 132.000 de euro în România....

Speakeri:
-
Alex Burghelia, cofondator Flip.ro
-
Maria Desmirean, Membru Consiliu de Administrație Promateris
-
Linda Vasilescu, cofondator R-Create
-
Daniel Pintilie, fondator și CEO WATTO
Înscrie-te gratuit la Smart Future folosind acest LINK și hai cu noi să descoperi viitorul.
Panel 4 - 14.00 - 15.00 - Joburile viitorului - educație pentru viitor și pregătire pentru piața muncii
Educația de astăzi trebuie să creeze specialiștii de mâine. Iar dacă în 2050 lumea se va schimba, copiii care sunt astăzi în școală trebuie să fie pregătiți. Astfel, școala nu mai poate crea specialiști în meserii care nu mai există, la fel cum metodele tradiționale de predare trebuie să se schimbe.
Mihai Cepoi de la Jobful va discuta despre modul prin care se schimbă recrutarea, dar și ce caută companiile din România. În plus, reprezentantul startup-ului va povesti și despre platforma Jobs 4 Ukraine, prin care au ajutat refugiații ucraineni să găsească locuri de muncă.
Canada trimite nave în România pentru a exporta grâul blocat în...

De asemenea, Alex Mălureanu de la Ascendia creează modul de predare al viitorului. Compania listată pe Bursa de Valori București le permite profesorilor să se modernizeze și să poată să creeze conținut pentru generația Tik Tok.
Speakeri:
-
Mihai Cepoi, fondator și CEO al Jobful
-
Alex Mălureanu, Cofondator și CMO Ascendia
Despre autor:

Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Cum să investești într-un startup: primii pași
Sursa: start-up.ro
-
Implicare în societate: compania privată care a construit un drum
Sursa: green.start-up.ro
-
Povestea Precious Circuit, start-up-ul fondat de doi tineri care fac...
Sursa: retail.ro
-
Se poartă și sunt minunate (nu, nu vorbim de very peri): Top 7 culori în...
Sursa: garbo.ro
-
Garda de Mediu a amendat cu 50.000 de lei două instituții ale Primăriei...
Sursa: wall-street.ro
-
Horoscop: Cele 10 secrete ale zodiei Gemeni
Sursa: kudika.ro
-
ING Bank, credit „sustenabil” de peste 20 de milioane de euro grupului Tuborg
Sursa: futurebanking.ro