Ca răspuns la cererea tot mai mare de echipamente de înaltă calitate care să îndeplinească cerinţele creatorilor de conţinut, Canon Europe anunţă astăzi EOS M50 Mark II, succesorul modelului premiat EOS M50. Oamenii dedică mai mult timp hobby-urilor şi îşi dezvoltă noi aptitudini, iar crearea, partajarea şi vizualizarea de conţinut pe Instagram, YouTube şi Twitch continuă să crească. Doar în Europa , în perioada Q3 2019 - Q2 2020, TikTok a înregistrat o creştere lunară de 93% pe segmentul de vârstă 16-64 de ani.

Fiind un aparat foto mirrorless mic dar puternic, EOS M50 Mark II simplifică mai mult ca oricând întregul proces, de la înregistrare până la încărcarea conţinutului. Acest model poate să filmeze 4K cu orientare peisaj şi verticală, dar şi să transmită live Full HD direct pe YouTube şi le permite creatorilor de conţinut să treacă la un nou nivel. EOS M50 Mark II oferă toate intrările şi ieşirile de care are nevoie un creator de conţinut, având o intrare de 3,5 mm pentru microfon, ieşire clean HDMI şi USB. Formatul compact, ecranul tactil rabatabil şi compatibilitatea cu toate obiectivele Canon din gamele EF le oferă utilizatorillor libertate totală în procesul de creaţie, atât la filmarea pe card cât şi la transmisiile live pentru vlog.

Alegeţi orice destinaţie

Versatilitatea este caracteristica principală a acestui aparat foto. Fie că doriţi să realizaţi fotografii de calitate deosebită pentru postările pe Instagram, un videoclip nativ vertical pentru TikTok sau să faceţi o transmisie live pe YouTube, EOS M50 Mark II este ceea ce aveţi nevoie. Datorită ieşirii HDMI fără marcajele de pe ecran, utilizatorii pot crea transmisii live cu aspect profesional, iar cu ajutorul EOS Webcam Utility Software, oferit gratuit, pot face transmisii pe Twitch sau apeluri video cu prietenii şi familia.

Pentru conţinut care să poată fi încărcat cât mai repede după înregistrare, EOS M50 Mark II oferă conectivitate îmbunătăţită către smartphone prin Wi-Fi şi Bluetooth. Aceasta permite controlarea aparatului foto de pe un dispozitiv mobil şi încărcarea directă şi rapidă a imaginilor şi filmărilor pe canalele de socializare.

Susţinem creatorii de conţinut

Indiferent de stil sau de nevoi, datorită intrării pentru microfon acest aparat foto portabil poate fi luat oriunde sau chiar montat pe un gimbal, oferindu-le utilizatorilor mai multă flexibilitate. Fie că se află în faţa aparatului foto sau în spatele lui, ecranul tactil rabatabil şi vizorul electronic îi ajută pe utilizatori să poată încadra în orice situaţie.

Ieşiţi în evidenţă pe reţelele de socializare

Pe Instagram sunt postate 300.000 de poveşti pe minut , aşa că secretul unei postări care să iasă în evidenţă este calitatea. EOS M50 Mark II le oferă utilizatorilor ocazia să folosească obiective din gama Canon EF-M şi obiective EF cu adaptor, inclusiv un obiectiv ultra-grandangular, perfect pentru vlogging sau un obiectiv cu profunzime a câmpului mică pentru a obţine selfie-urile potrivite.

Citeste si:
Canon ocupă locul cinci în topul companiilor care au obţinut cele...
Canon ocupă locul cinci în...

Viteza aparatului foto , senzorul APS-C de 24,1 megapixeli, modurile Intelligent Auto şi detectarea ochilor sunt câteva dintre avantajele de care se bucură creatorii de conţinut atunci când înregistrează, având astfel posibilitatea să surprindă momentele de acţiune care vor ieşi în evidenţă pe reţelele de socializare. Însă nu doar calitatea imaginii îi va ajuta pe aceştia să obţină mai multe vizualizări şi urmăritori, ci şi calitatea sunetului care este la fel de importantă. Canon EOS M50 Mark II oferă un port de 3,5mm pentru microfon cu ajutorul cărora cei care îşi doresc să creeze conţinut pe YouTube pot realiza vlog-uri cu sunet impecabil.

Perfect pentru vloggeri, bloggeri şi influenceri, Canon EOS M50 Mark II este alegerea ideală pentru creatorii de conţinut care au nevoie de imagini de calitate excepţională, de funcţii inteligente şi de posibilitatea de a transmite în direct pentru publicul din on-line.

Citeste si:
Canale Social Media de unde nu trebuie să lipsești pentru personal...
Canale Social Media de unde...

EOS M50 Mark II va fi disponibil începând cu sfârşitul lunii martie 2021, dar precomenzile pot fi plasate începând de astăzi.

Caracteristici principale EOS M50 Mark II:

• Creaţi şi partajaţi conţinut pe orice platformă folosind conectivitate Wi-Fi şi Bluetooth
• Realizaţi filmări verticale pentru postare direct pe canalele de socializare
• Ieşire HDMI fără marcajele de pe ecran pentru transmisie live directă de pe YouTube
• Senzor APS-C de 24,1 megapixeli pentru fotografii excepţionale şi filmare Full HD
• Ecran tactil rabatabil pentru utilizare versatilă
• O intrare de 3,5 mm pentru microfon pentru sunet de calitate profesională
• Compatibilitate cu obiectivele Canon pentru perspective şi stiluri variate


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Martie 2021 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.