Sci-Tech 3 Iunie 2020 14:50

O nouă funcție introdusă recent de Facebook îți permite să scapi de toate postările pe care le-ai făcut în trecut și pe care acum le regreți.

Cu toții am postat chestii îndoielnice pe internet, la un moment dat. Sau poate că n-au fost neapărat îndoielnice, dar nici nu mai reflectă realitatea de acum. Poate că ai cont de Facebook de câțiva ani; dacă ți-ai făcut cont acum 10 ani, e posibil ca multe dintre lucrurile care ți se păreau interesante sau amuzante la vremea respectivă, acum să ți se pară depășite și nereprezentative pentru ceea ce faci sau ești.

Desigur, schimbarea e naturală și cu toții trecem prin asta, doar că pe internet, rămân cam întotdeauna urme. La asta putem adăuga și faptul că Facebook n-a făcut niciodată foarte facilă ștergerea diverselor tipuri de activități pe care le-ai putea întreprinde pe platformă.

Ai întotdeauna opțiunea să elimini manual conținut, dar vei descoperi rapid că Facebook nu e de partea ta când vrei să faci asta și va ”omite” diverse postări, pe care le regăsești apoi pe profilul tău.

Acum, însă, platforma face o modificare importantă și îți aduce mai aproape ca niciodată posibilitatea de a șterge conținut de pe propriul cont.

Astfel, dacă ai la îndemână telefonul mobil, poți intra în setările aplicației Facebook, iar apoi va trebui să navighezi la funcția ”Activity Log”, disponibilă în secțiunea ”Your Facebook Information.”

Odată intrat aici, vei vedea toată activitatea pe care ai desfășurat-o pe contul de Facebook. Da, de data aceasta chiar e vorba de toate opțiunile pe care le ai la dispoziție pe Facebook.

Poți să sortezi activitatea ta de pe Facebook fie temporal, fie în funcție de tipul activității. Spre exemplu, poți alege să vezi ce ai făcut în martie 2016, de exemplu, iar dacă vrei ca lucrurile să fie și mai specifice, va trebui să alegi un filtru din tipurile de activități disponibile. Poți vedea postările tale, like-urile pe care le-ai dat, comentariile lăsate la postări, prietenii pe care i-ai adăugat, pe care i-ai șters, jocurile pe care le-ai jucat, evenimentele la care ți-ai anunțat participarea, dar și voturile date în sondaje, de exemplu.

Citeste si:
Demiteri după tragedia din Gorj. Cine rămâne fără funcție după...
Demiteri după tragedia din...

Per total. ai peste 30 de tipuri de activități dintre care poți alege ce dorești să analizezi, iar apoi poți trece la a șterge ceea ce nu mai dorești să fie asociat contului tău.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Iunie 2020 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.