Robert Pattinson a fost declarat cel mai chipes barbat, conform in urma unor masuratori facute cu formule matematice din Grecia Antica. Actorul britanic in varsta de 33 de ani este cunoscut pentru rolul din "Twilight".

Robert Pattinson a obtinut aceasta titulatura dupa ce a insumat un procent de 92,15 in ceea ce priveste perfectiunea fizica. Asta dupa ce s-au facut niste masuratori raportate la Sectiunea de Aur care dateaza din Grecia Antica, impusa de artistii acelor vremuri.

Ochii, sprancenele, nasul, buzele, barbia, maxilarul si forma faciala ale actorului se apropie cel mai mult de ideea de perfectiune a grecilor antici. Astfel, in urma unei analize amanuntite a unui estetician londonez, Julian de Silva, Robert Pattinson a fost declarat cel mai atragator barbat.

Masuratorile s-au facut prin folosirea celor mai noi si moderne tehnici de mapare computerizata. Specialistul cosmetician a reusit sa faca un top in baza procentelor obtinute de mai multe vedete; lista arata astfel:

1. Robert Pattinson - 92,15%
2. Henry Cavill - 91,64%
3. Bradley Cooper - 91,08%
4. Brad Pitt - 90,51%
5. George Clooney - 89,91%
6. Hugh Jackman - 89,64%
7. David Beckham - 88,96%
8. Idris Elba - 88,01%
9. Kanye West - 87,94%
10. Ryan Gosling - 87,48%

Sectiunea de Aur este o ecuatie care s-a folosit de-a lungul timpului in ideea atingerii perfectiunii. Oamenii de stiinta au adaptat formula matematica pentru a putea defini o persoana frumoasa, care este cu atat mai atragatoare cu cat se apropie de numarul Phi - 1.618. Se masoara lungimea si latimea fetei cuiva, se impart rezultatele si cu cat rapoartele sunt mai apropiate de Phi, cu atat mai bine. Se acorda atetie simetriei fetei, proportiei chipului - se considera frumos un om care are lungimea urechii egala cu lungimea nasului, latimea unui ochi egala cu distanta dintre ochi si altele, noteaza DailyMail.

Mai jos, un interveiu recent cu actorul:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.