Shannen Doherty, actrita cunoscuta pentru rolul din serialul "Beverly Hills 90210", a izbucnit in lacrimi in timpul unui interviu TV. Aceasta a marturisit ca sufera din nou de cancer, in stadiul patru, la trei ani dupa ce terminase tratamentul pentru cancer la san si intrase in remisie, titreaza USA Today.


In varsta de 48 de ani, actrita prezenta la emisiunea "Good Morning America" a povestit despre dificultatile pe care le traverseaza. Shanne Doherty a fost diagnosticata prima oara cu cancer la san in 2015. La trei ani de la finalizarea tratamentului, cancerul a revenit si este in stadiul patru, fara sa specifice localizarea.

In cadrul interviului a spus: "Sunt in stadiul 4 de cancer. E o informatie foarte greu de digerat. Sunt absolut ingrozita, terifiata, nu cred ca am procesat totul. Este o pastila amara, greu de inghitit. Am zile in care spun: „De ce eu?". Apoi imi spun: „Pai, de ce nu eu? De ce ar merita altcineva asta si eu nu?”. Niciunul dintre noi nu merita asa ceva.”

Actrita se afla in prezent intr-un proces pentru recuperarea unor bani. Asta dupa ce casa ei a fost afectata grav de incendiu, in 2018, si a trebuit sa prezinte diverse documente in care se mentiona boala. A preferat sa faca public diagnosticul, care oricum urma sa se afle in cadrul procesului. Actrita a mai spus despre asta: "Nu vreau interpretari; nu vreau sa se afle dintr-un document al instantei. Vreau sa controlez naratiunea. Vreau ca oamenii sa stie de la mine."

Vedeta a spus ca alaturi, in tot acest proces, ii sunt mama si sotul, pentru care aceasta se ingrijoreaza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.