International Creative Talent Agency, organizatorii concertului pe care trebuia sa il sustina cantareata Lara Fabian, au anuntat ca o vor da in judecata pentru ca a anulat „unilateral, pentru a doua oara consecutiv“ show-ul.

Lara Fabian, cantareata de origine belgiana, avea programat un concert pe data de 3 februarie, la ora 19:30, la Sala Palatului din Bucuresti. Aceasta a anuntat printr-o postare pe Facebook, cu doua ore inainte de spectacol, ca spectacolul s-a anulat, acuzand organizatorii ca nu au platit-o.

La randul lor, organizatorii au trimis un comunicat prin care o contrazic pe artista si anunta ca vor transa problema in instanta fiindca este a doua oara consecutiv cand artista anuleaza concertul.

"Acest lucru este inacceptabil si noi nu acceptam acuzatia falsa facuta la adresa noastra prin intermediul conturilor ei de social media. (...) Vom inainta un proces impotriva artistei si managementul acesteia pentru a primi dreptate in cadrul acestei situatii dureroase. Suntem increzatori ca autoritatea competenta va da un verdict corect", au mentionat organizatorii, potrivit adevarul.ro.

De asemenea, organizatorii sustin ca au fost vandute foarte multe bilete pentru acest spectacol, pregatit "pana la ultimul detaliu". In plus, acestia au spus ca dupa ce a ajuns la Bucuresti si a mers la Sala Palatului, a decis sa mearga inapoi la aeroport fara sa dea explicatii.

Lara Fabian a aterizat in Romania pe 2 februarie si totul a decurs foarte bine. Cantareata a ajuns in dimineata zilei de luni la Sala Palatului, fapt demonstrat de imaginile trimise de organizatori. La ora 16.00, a decis sa paraseasca sala si sa plece catre aeroport, fara sa discute in prealabil cu niciun reprezentant al organizatorului. Nu a oferit nicio scuza valida, lasandu-i uimiti atat pe cei din echipa ei, cat si pe organizatori“, au mai spus organizatorii.

Organizatorii nu au oferit explicatii persoanelor care si-au achizitionat biletele pentru concert si care isi vor banii inapoi.

Citeste si:
10 lucruri pe care nu le știai despre Profesor Brian Cox. Numărul 9...
10 lucruri pe care nu le...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.