Actorul Joaquin Phoenix, care a interpretat de curand rolul Joker, a fost arestat in timpul unui protest organizat de actrita Jane Fonda in vederea urgentarii masurilor fata de schimbarile climatice.

Actorul Joaquin Phoenix a marsaluit alaturi de cateva sute de persoane, peintre care s-au numarat si alte nume mari precum Martin Sheen, Maggie Gyllenhaal si Susan Sarandon.

El a tinut un discurs despre efectele pe care le au industriile de carne si lactate asupra climei: "Ceva despre care cred ca nu se vorbeste des in miscarea pentru mediu sau schimbarile climatice este faptul ca industria carnii si a lactatelor este a treia cauza ce provoaca schimbarile climatice. Uneori ne intrebam ce putem face in aceasta lupta si este ceva ce puteti face azi, acum si maine, prin alegerea a ceea ce consumati".

Autoritatile au anuntat ca 147 de protestatari au fost arestati in demonstratia, ce nu era autorizata si care s-a desfasurat la Capitol.

Inca de anul trecut au fost arestati in timpul protestelor mai multi actori, dintre care ii amintim pe Sam Waterston, Ted Danson, Rosanna Arquette, Sally Field si Catherine Keener, noteaza adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.