Un iaht de lux apartinand cantaretului american Marc Anthony, unul dintre fostii soti ai lui Jennifer Lopez, a fost distrus in noaptea de miercuri spre joi de un incendiu la Miami, au informat joi pompierii locali si mass-media americane, citate de AFP, potrivit Agerpres.

Dupa doua ore de lupta cu flacarile, pompierii au reusit sa plaseze sub control incendiul, insa iahtul de 36 de metri nu a mai putut fi salvat.

Doi membri ai echipajului se aflau la bordul iahtului "Andiamo" atunci cand acesta a luat foc miercuri seara, "insa au putut parasi vasul in siguranta", a precizat sectia de pompieri din Miami.

A fost deschisa o ancheta pentru a determina originea incendiului.

Conform site-ului specializat in stiri despre celebritati TMZ, iahtul, cu o valoare de 7 milioane de dolari, era echipat cu cinci cabine, un jacuzzi, un gratar si alte facilitati.

El fusese scos la vanzare, dar se afla inca in proprietatea cantaretului de 51 de ani, care publica adeseori fotografii cu acesta pe retelele de socializare.

Marc Anthony a fost casatorit cu cantareata Jennifer Lopez intre anii 2004 si 2014, iar cei doi au impreuna doi copii, gemenii Emme Maribel Muńiz si Maximilian David Muńiz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.