Jon Bon Jovi, cunoscut mai ales pentru cariera muzicala, a deschis doua restaurante pentru cei care nu au resurse financiare ca sa isi cumpare mancare. 




Jon Bon Jovi este unul dintre cei mai populari cantareti cunoscuti la nivel international. Pe langa cariera muzicala de mare succes, acesta se implica si in diverse acte de caritate. In 2006, acesta punea bazele unei fundatii care ii poarta numele - The Jon Bon Jovi Soul Foundation. Atunci si-a propus sa sprijine comunitatile sarace pentru a-i ajuta pe cei nevoiasi si fara adapost.

Una dintre cele mai importante cauze facute de fundatie este deschiderea a doua restaurante, JBJ Soul Kitchen, acolo unde oamenii nu trebuie sa plateasca pentru masa pe care o primesc. Proiectul sau social este unul de mare succes si este condus chiar de artist.

Lantul de restaurante are doua locatii. Acestea asigura un meniu bogat, fara a se cere bani celor care ii trec pragul. Persoanele care au bani pot achita 20 de dolari, iar cei fara resurse pot manca ce si cat doresc, "achitand" masa prin munca de voluntariat in bucatarie sau in livezile fundatiei, unde se cultiva mare parte dintre alimentele folosite, noteaza Bored Panda. Cei care vin aici au posibilitatea servirii unei mese bogate si complete - antreu, fel principal, desert.

Prima locatie a fost inaugurata in octombrie 2011, in New Jersey, iar cea de-a doua in 2016, intr-o zona afectata de uraganul Sandy. Conform site-ului, pana acum s-ar fi servit 105.893 de mese si 54% dintre ele au fost platite prin donatii, pentru ca restul de 46% sa fie castigate prin voluntariat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.