Supervedeta americana Madonna a primit un suvoi de critici dupa ce a postat un videoclip in care isi prezinta tratamentele de slabire si anti-imbatranire folosite dupa concertele sale, relateaza miercuri online ziarul spaniol La Vanguardia.

Nu a trecut nicio o saptamana de la ultima controversa care o vizeaza pe Madonna iar diva pop devine din nou subiect de discutii pe retelele de socializare si in media.

Randul trecut polemica a fost suscitata de un fan care a dat-o in judecata pe artista deoarece concertele sale din turneul Madame X au fost intarziate cu doua ore si vor incepe de la ora 22:00, in loc de 20:00 cum fusese anuntat la punerea in vanzare a biletelor

Citeste si: Madonna ii raspunde fanului care a denuntat-o pentru o intarziere de 2 ore la concert: "O regina nu ajunge niciodata tarziu"

Acum scandalul a fost provocat de imaginile publicate de cantareata in varsta de 61 de ani pe contul sau de Instagram, in care arata cum se recupereaza dupa concertele sale extenuante, scrie Agerpres.

In imagini o putem vedea pe diva cufundandu-se intr-o cada plina cu gheata pentru a ameliora circulatia picioarelor, iar apoi cum bea o ceasca din propria urina ca tratament de intinerire si slabire, potrivit propriilor marturisiri.

Vezi video AICI.

"Este intr-adevar bine sa bei urina dupa ce ai stat intr-o cada plina cu gheata", asigura ea inainte de a incepe sa soarba dintr-o ceasca alba imaculata plina cu lichid galben, in ideea de a-si ameliora tenul, de a pierde din greutate si de a se simti mai tanara, spune ea.

In timp ce diva si-a impartit fanii in doua grupuri, in cei care cred orbeste in metodele sale neortodoxe si cei care s-au declarat scandalizati si scarbiti de aceste imagini, trebuie mentionat ca nu exista dovezi stiintifice ca "urinoterapia" este intr-adevar eficienta in aspectele pe care si le doreste asa-numita regina pop, incheie ziarul spaniol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.