Un admirator al vedetei pop Madonna a dat-o in judecata pe artista si compania Live Nation pentru a fi amanat cu doua ore un concert al sau din cadrul turneului ei "Madame X", lucru la care ea a raspuns: "O regina nu ajunge niciodata tarziu", relateaza EFE.

Potrivit unui videoclip postat pe contul sau de Twitter, Madonna a raspuns astfel dupa concertul ei de sambata din Las Vegas.

Interpreta hitului 'Material Girl', asezata pe pian si balasandu-si picioarele tonifiate, le-a declarat admiratorilor ca trebuie "sa inteleaga" ca "o regina nu ajunge niciodata tarziu", ceea ce mass-media au interpretat drept un raspuns la denuntul in tribunal prezentat de un fan al sau in comitatul Miami-Dade.

Cel care a depus plangerea este Nate Hollander, care in august a cumparat bilete pentru a merge la concertul Madonnei din 17 decembrie la sala Fillmore din Miami Beach, scrie Agerpres.

Ora de incepere a concertului era 20:30 cand a cumparat el biletele, insa in octombrie a fost schimbata la 22:30 de organizatorii, care - potrivit plangerii depuse - nu au oferit deocamdata posibilitatea de a restitui banii celor care nu sunt dispusi sa stea atat de tarziu noaptea la Miami.

Plangerea a fost prezentata, potrivit CNN, saptamana trecuta la un tribunal din Miami Dade.

Hollander subliniaza ca a incercat sa vanda biletele, fara sa piarda din bani, dar i-a fost "'imposibil", deoarece preturile au scazut odata cu amanarea cu doua ore a inceperii concertului.

Barbatul sustine ca a platit 1.024,95 de dolari pentru doua bilete pentru unul dintre cele sapte concerte ale turneului 'Madame X', programate la Fillmore Miami Beach At Jackie Gleason Theater, intre 14 si 22 decembrie.

Toate concertele din Miami Beach incep la orele 22:30, potrivit site-ului turneului 'Madame X'.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.