Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat ca el nu va pleca din Pro Romania, desi Victor Ponta l-a scos de pe site-ul partidului si il acuza pe liderul Pro Romania ca "el considera ca partidul este pe persoana fizica, ca el este partidul".

"Apropo de plecatul la PNL, am o veste proasta pentru el: nu plec nicaieri, eu sunt in Pro Romania si stau la Pro Romania. Am aflat ca de vreo jumatate de ora, o ora am fost scos de pe site-ul Pro Romania. Foarte grav, eu ma asteptam sa ne puna mustati, piuneze, guma pe scaun. Sunt gesturi de mare barbat politic, n-am ce sa zic!

Incearca sa ne dea afara pe toti cei care nu gandim ca el si are vaga impresie sau, mai bine zis, certa impresie ca toata lumea gandeste ca el, ca toata lumea poate fi cumparata, ca toata lumea cauta sa castige ceva dintr-o negociere.

Chiar astept sa vad ce prevedere a statutului am incalcat, pentru ca in statutul Pro Romania nu scrie nicaieri ca poti fi dat afara pentru o opinie. El considera ca partidul este pe persoana fizica, ca el este partidul, dar eu va spun ca nu poti da afara membri fondatori ai partidului doar pentru ca noi gandim putin diferit.

El ne spune de negocieri, dar el cand a negociat in vara cu ALDE, apoi cu Dancila, cand noi eram in campanie, el negocia cu Dancila la Neptun si apoi la Vila Lac. Dupa alegeri a negociat de capul lui cu cei de la En Marche, dar nu l-au vrut aia pentru ca baietii sunt cam de dreapta. Nu l-au vrut nici cumparat, nici pe gratis. El nu intelege ca nu toata lumea este de vanzare, iar daca-i spui ceva de tara, de interes al acestei tari il pufneste rasul.

Eu voi ramane in Pro Romania, pentru ca eu sustin Romania. Ca tot vorbim de politica, cu cei 10% ai lui de la Gorj eu imi fac mari griji cu privire la viitorul lui mandat de parlamentar, nu stiu daca-l obtine", a declarat Mihai Tudose pentru stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.