Politistii timisoreni au inceput investigatii in cadrul Liceului "J.L. Calderon", dupa ce, marti dimineata, a avut loc un incident intre doi elevi de clasa a IX-a, unul dintre ei fiind lovit si ajungand la cabinetul medical.

Intr-o informare prezentata de directorul liceului sefei Inspectoratului Scolar Timis, Aura Danielescu, in jurul orei 7,55, in cadrul scolii a avut loc un incident in care au fost implicati doi elevi de clasa a IX-a. In urma incidentului, un elev a fost lovit la nas, acesta deplasandu-se singur la cabinetul medical, unde a fost stabilizat.

"Conducerea scolii a aflat despre incident la orele 9,00, moment in care ne-am deplasat la cabinetul medical unde am vorbit cu elevul si unde am constatat ca starea acestuia se ameliorase. In acest context am solicitat dirigintei sa sune cei doi parinti pentru a se prezenta la scoala", se arata in informare.

Potrivit informarii, mama unui dintre elevi a sunat la 112, moment in care in scoala au venit ambulanta si un echipaj de jandarmi. In jurul orei 10:00, au sosit in scoala si politistii de la Sectia 2 Politie, care au realizat primele investigatii.

Conducerea Liceului "J.L. Calderon" a solicitat dirigintei convocarea Consiliului clasei, miercuri, pentru a propune sanctiunile prevazute de statutul elevilor. De asemenea, pentru joi, la ora 14:00 a fost convocat Consiliul profesoral, unde la unul din punctele de pe ordinea de zi va fi discutat si cazul in care au fost implicati cei doi elevi.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.