Actrita Jennifer Aniston revine in televiziune intr-un serial produs de platforma de streaming Apple TV+, "The Morning Show", la 15 ani dupa difuzarea ultimului episod din "Friends", informeaza AFP.

Atunci cand artista americana s-a angajat sa apara in acest nou show TV, ce prezinta concurenta acerba dintre emisiunile matinale ale posturilor TV din Statele Unite si care va fi difuzat de viitoarea platforma de streaming a grupului Apple, totul parea sa fie destul de simplu.

La scurt timp dupa aceea, a aparut miscarea #MeToo si Jennifer Aniston - la fel ca restul lumii - a vazut cum scandalurile de agresiune si hartuire sexuala din universul cinematografiei si al televiziunii deveneau tot mai numeroase.

"Dupa aparitia #MeToo, discutia s-a schimbat radical - si noi am tinut cont de acest lucru", a dezvaluit Jennifer Aniston, protagonista in "The Morning Show", unul dintre cele noua seriale ce vor fi disponibile pe platforma Apple TV+, care va fi lansata pe 1 noiembrie.

"Am reflectat indelung la tonul pe care urma sa il adoptam. Voiam ceva brut, onest, vulnerabil si dezordonat", a explicat vedeta americana, care este si producator executiv al noului serial, alaturi de Reese Witherspoon.

Prin acest proiect, Jennifer Aniston revine in universul productiilor de televiziune, la 15 ani dupa difuzarea ultimului episod al serialului "Friends".

"Este imposibil sa vorbesti despre emisiuni TV matinale fara a aborda subiectul #MeToo, ar fi fost putin cam neglijent", a precizat producatoarea Kerry Ehrin.

Rezultatul: o imersiune agitata, umoristica si, uneori, uluitor de intunecata in culisele unui show matinal TV fictiv din New York.

Prezentand evenimente ce reamintesc numeroasele scandaluri asociate acestei miscari prin care femeile din lumea intreaga au inceput sa denunte cazuri de agresiune si hartuire sexuala, primul episod al noului serial contine o secventa in care Jennifer Aniston anunta intr-o editie difuzata in direct concedierea coprezentatorului masculin al emisiunii, interpretat de Steve Carell, in urma unor acuzatii multiple si anonime.

Citeste si:
Vaccinul, un criteriu al prieteniei? Ce vedetă renunță la cei...
Vaccinul, un criteriu al...

In interiorul postului TV incepe imediat un veritabil razboi pentru putere, iar angajatii doresc sa afle identitatea celui care il va inlocui pe fostul prezentator, dar si identitatile jurnalistilor si ale cadrelor de conducere care erau la curent cu faptele acestuia, scrie Agerpres.

"The Morning Show" este unul dintre serialele care vor marca lansarea platformei Apple TV+, ce va fi disponibila in peste 100 de tari contra unui abonament de 4,99 de dolari pe luna, alaturi serialul distopic "See" si miniseria "For all Mankind".

O serie impresionanta de emisiuni viitoare, produse, regizate sau care ii au ca protagonisti pe mai multi artisti celebri de la Hollywood, precum Steven Spielberg, Alfonso Cuaron, Samuel L. Jackson si Will Ferrell, sunt in curs de realizare si vor fi distribuite de Apple TV+.,

Citeste si:
Oana Roman, adevărul despre episodul cu pizza care a devenit viral...
Oana Roman, adevărul despre...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.