Oana Roman a comentat, în sfârșit, episodul în care fiica sa a dat-o de gol în legătură cu feliile de pizza pe care le-a consumat, moment care a devenit viral pe rețelele sociale. Pe seama filmării respective s-au făcut multe comentarii răutăcioase, dar și o serie de glume care nu au fost pe placul partenerei de viață a lui Marius Elisei.

Oana Roman a venit cu explicații pentru fani

Încă de la bun început, fiica lui Petre Roman a vrut să fie clar pentru toată lumea faptul că bucata respectivă care circulă pe internet nu a fost postată de ea, ci este tăiată dintr-un live și scoasă din context. În plus, vedeta a precizat că live-ul respectiv a fost filmat cu un an și ceva înainte de momentul postării, dar oamenii nu și-au putut da seama de lucrul acesta.

În plus, Oana Roman este de părere că dacă oamenii ar fi urmărit întreaga filmare, și-ar fi dat seama de faptul că fiica ei a spus toate acele lucru intenționat, pentru a se răzbuna pe mama sa.

”Ăla nu eu l-am pus pe Instagram. A fost un live, care a fost făcut cu un an jumătate înainte față de momentul în care a fost postat. Nimeni nu avea cum să înțeleagă, pentru că acel live a durat vreo oră și ceva, iar bucățica aia pe care acești oameni au scos-o, de fapt, era complet scoasă dintr-un context. Ideea era așa: dacă te-ai fi uitat la toată filmarea, ai fi înțeles că Izabela era atât de supărată că eu nu am lăsat-o să mănânce mai mult încât a vrut să se răzbune pe mine. A spus lucrul acela din răzbunare, nu pentru că lucrul acela era adevărat. Copiii așa fac”, a spus Oana Roman, într-un video pe YouTube.

Așadat, Oana Roman a spus că fiica ei a mințit, doar pentru a-i induce pe fanii săi în eroare, din cauza unei frustrări pe care o avea la momentul acela. Cea mică și-a dat seama că a exagerat, dar se pare că nu voia decât să își enerveze mama sau cel puțin asta a declarat vedeta într-o filmare, de pe YouTube. I-a explicat Isei ce anume a greșit, iar odată cu trecerea timpului a început să se mai abțină de la comentariile pe care ar vrea să le facă în anumite momente.

”Dacă te uitai la toată filmarea respectivă, așa ai fi înțeles. (…) Copilul a avut o frustrare și a zis «Lasă că îți arăt eu!». I-am spus «Mă, mami, știi că ai exagerat», iar ea răspuns «Da. Și?». (…) Uneori intră peste mine în story-uri, comentează, mă contrazice. I-am explicat: «Mami, e foarte urât să contrazici o persoană în public, chiar dacă ai dreptate. Nu este OK să faci chestia asta!»”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Februarie 2022 - 03 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.