O adolescenta britanica cu o tumoare cerebrala inoperabila a bifat un alt vis de pe lista ultimelor sale dorinte atunci cand l-a intalnit pe cantaretul Ed Sheeran, relateaza miercuri Press Association.

Sian Reeds, din orasul Portsmouth, Anglia, l-a cunoscut pe Ed Sheeran atunci cand a participat la concertul vedetei britanice din Leeds, cu ocazia implinirii varstei de 16 ani.

Tanara a fost diagnosticata cu gliom pontin intrinsec difuz, un tip agresiv de tumoare canceroasa care se formeaza in trunchiul cerebral, in timpul unui control de rutina la ochi anul trecut.

Din cauza localizarii tumorii, operatia nu a fost o optiune si Sian a urmat sedinte de chimioterapie timp de sapte saptamani la Londra.

Dupa ce a primit diagnosticul, ea a scris o lista cu ultimele lucruri pe care doreste sa le faca, inclusiv sa fie ingrijitor la o gradina zoologica pentru o zi, sa faca skydiving si sa-l vada pe Ed Sheeran in concert, scrie Agerpres.

Astfel, Sian a fost invitata in culise la turneul mondial "Divide" al superstarului, unde a vorbit si a facut mai multe fotografii cu Ed Sheeran.

Ea a fost dusa apoi intr-o zona speciala pe o platforma inaltata, de unde a urmarit concertul impreuna cu familia ei.

Adolescenta este fana a musicalurilor si a mers sa vada unul in fiecare saptamana, pe cand se afla la Londra pentru tratament.

Urmatoarea dorinta de pe lista este sa mearga intr-o excursie cu familia in parcul tematic Alton Towers la sfarsitul acestei saptamani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.