Televiziunea HBO a oferit un raspuns oficial privind insistentele fanilor de a se reface ultimul sezon din "Urzeala Tronurilor", dupa ce acestia au cerut refilmarea cu o versiune alternativa. 

In cadrul unui tur de presa pentru Asociatia Criticilor de Televiziune din Beverly Hills, presedintele postului de televiziune HBO, Casey Bloys, a oferit un raspuns privind refacerea sezonului 8 din "Game of Thrones". (Citeste si: Pe urmele celor mai fascinante scene din Game of Thrones)

Serialul extrem de popular s-a incheiat, spre nemultumirea multor fani, cu un deznodamanat nesatisfacator. De altfel, imediat dupa difuzarea ultimului episod au inceput sa apara diverse petitii prin care HBO era somat sa refaca sezonul cu alti scenaristi.

Casey Bloys a explicat ca televiziunea nu a intentionat niciodata sa angajeze alti scenaristi pentru a reface sezonul 8, in ciuda faptului ca o petitie a fost semnata de 1.7 milioane de fani, scrie Time.

Acesta a spus ca "exista foarte multe dezavantaje atunci cand te ocupi de un serial extrem de popular. Unul dintre aceastea este ca atunci cand incerci sa ii pui capat, foarte multi oameni au o parere despre cum ar trebui sa faci asta. Petitia demonsteaza foarte mult entuziasm si pasiune pentru serial dar nu a fost ceva ce am considerat cu adevarat. Nu imi imaginez ca vreo alta televiziune ar fi facut-o."

Actorii din distributie au fost dezamagiti de reactiile fanilor. Printre acestia, Sophie Turner, care a interpretat-o pe Sansa Stark a spus ca este "o lipsa de respect". Kit Harrington (Jon Snow) a fost ceva mai taios in declaratii, noteaza The Independent.

Serialul "Urzeala tronurilor" a debutat in 2011 si pe parcursul a opt sezoane a redat pe micul ecran o saga epica inspirata de cartile lui George R.R. Martin in lupta pentru putere a mai multor case.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.