Andrea David, din Germania, are un blog in care vorbeste despre calatoriile sale, dar si despre pasiunea pentru serialele TV.

Aceste doua pasiuni au determinat-o sa exploreze lumea din spatele celor mai fascinante scene ale serialului TV Game of Thrones.

Andrea viziteaza locatii unde echipa HBO a filmat scenele atat de cunoscute si isi documenteaza atent calatoriile, in timpul carora fotografiaza exact locurile din serial, in care insereaza scena, sub forma de fotografie.

Imaginile realizate si impartasite cu prietenii de pe retelele sociale sunt prezentate asemenea unor imagini in imagine, potrivit Boredpanda.com.

De la Dubrovnik, Croatia si pana la Carnlough, Irlanda de Nord, Andrea merge pe urmele personajelor sale preferate: Daenerys, Arya, Jon Snow si alte personaje memorabile, pe care fanii le iubesc sau le urasc.

Colectia sa a fost raspandita peste tot in Europa, iar Andrea a reusit sa viziteze locatii din toate cele sapte sezoanele.

Puteti vedea mai multe fotografii aici.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.