Sute de oameni ar fi urmarit gratuit din curtea Palatului Parlamentului concertul trupei americane Bon Jovi, se arata in cateva imagini postate pe retelele de socializare.

"Ceva frumos, neaos, romanesc. Dealul Parlamentului, acolo unde platitorii de bilete nu au acces, e plin de oameni. Sute, dupa estimarea mea. Cu jandarmi printre ei. Cum au intrat acolo oamenii? Ce parere au organizatorii, dar mai ales Jandarmeria Romana, care gestioneaza accesul in curtea Parlamentului, ar fi interesant sa aflam", a scris pe Facebook Oana Gheorghiu, vicepresedinte al ONG-ului "Daruieste viata".

Citeste si: Bon Jovi isi cere scuze dupa concertul de la Bucuresti: "Imi pare rau ca nu am fost chiar pe ritm". Reactiile fanilor/ VIDEO

Totodata, a mai publicat si o inregistrare video in care se observa cum zeci de masini ies din Curtea Parlamentului, dupa concert.

"Am intrebat un jandarm ce fel de bilet era necesar pentru a avea acces gratuit cu masina si super pozitie la concert. Sa fii trecut in tabel, mi-a spus. Nesimtirea politicienilor e fara limite, caci nici macar un bilet la concert nu platesc si nici cu prostimea nu vor sa se amestece. Ma intreb in ce tara, Parlamentul e folosit pentru a vedea moca un astfel de concert? Jandarmeria Romana trebuie sa explice situatia acestui eveniment organizat in Curtea Parlamentului, cu resurse publice", a mai aratat ea, citata de hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.